Anledningen till mina senaste fangirl ögonblick i skolan.

 
 
Det finns den här killen jag följa på youtube i cirka ett år, har verkligen avgudat hans fantastiska röst och musikaliska talang. Sen ser jag en kille på skolan som är grovt lik honom, like whut. Sen, några dagar senare inser jag att det är just den killen jag följt. JAG VISSTE INTE ENS ATT HAN BODDE I SVERIGE!?!? Inte nog med det är han tydligen vän med min pojkväns storebror *hyperventilerar* Men så nu har jag suttit med denna kille på lunchen flera gånger, till och med pratat med honom.
 
Så var tvungen att berätta, så - det slutade med att han har lovat att jag ska få följa med in i studion och höra några låtar som inte finns på hans kanal!(OMFG JAG KOMMER DÖ). Ida har lovat efter lite våld att följa med in så jag slipper svimma :) Men den jag pratar om är Charlie aka. Char-Lee Gillen.
(klicka på bilden för att komma till hans kanal och hääääär för att komma till hans facebook sida - glöm ej att prenunerih - följa han :)
Postat av: Amanda-fotoblogg

Åh va fin blogg du har!
Man blir verkligen glad när man går in på din blogg eftersom du skriver om sådant som man verkligen vill läsa. Det gör att man vill komma tillbaka till din blogg :) Kram

Svar: *rodnar* tack! ^^
Kramar Linnea

2014-09-26 | 23:04:10
URL: http://amandapaulinaa.blogg.seDitt namn
Stalker?

Mail(den publiceras ej)


Blogg/hemsida/tumblr:


Kommentar text nedan: