Vackraste begravningen någonsin.

Idag var jag på begravning. Tårarna rann under hela tillställningen och de rinner än, men ändå måste jag säga detta. Detta var den vackraste begravningen jag varit på, kärleken och sorgen var stark. I tillfället kände även jag mig troende. Musiken var förtjusande, allt var bara så vackert. Men ändå kan jag inte sluta önska att det var jag som låg där. Personen som inte längre vandrar här på jorden lämnade oss i min mening alldelles för tidigt, jag skulle göra vad som helst för att ta hennes plats. 

Hihi opsi, jag råkade slita loss Peter Facinellis huvud - förlåt ^^

 
 
 

Tårarna slutar inte rinna - perfektion.

Best.Tweet.Ever

Tjuvstart på julen.

Har precis kommit hem efter att ha kommit hem efter att ha spenderat natten med en vän. När jag kom hem festade jag till frukosten/lunchen med julmust och gröt. Åh vad jag längtar till jul! Resten av dagen kommer jag fortsätta i mitt rum. Ska tapetsera klart i min garderob - dvs, min blivande walk in closet.

Fan vad nice.

Ett stycke pojke.

Fick ett tokryck för ungefär en 40 minuter sedan och bestämde mig för att rita en pojke. Och då det är första riktiga gången jag faktiskt enligt mig lyckas med en pojke sprang jag ner och visade den för min far. Han sa att han såg ut som en nazit.. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det men. Detta är en början på en lång relation av olika bilder av min karaktär Evan - insperationen till Evan finner ni hääär. Alltså inspirationen, försökte inte efterlikna honom ^^

Nu är denna skitvecka snart slut.

Även om livet fortfarande känns rätt värdelöst, så känner jag mig inte lika låg. Ligger i sängen nu och skriver på en rapport till Naturkunskapen. Imorgon är det fredag, äntligen loooov. Slutar även tjugo i elva på fredagar vilket är as nice. Ni får även en bild på min ur fina ljuslyckta, köpte den i sommras på en marknad. Den är bara för söt, älskar den 
Gårdagen var bara rent åt helvete om någon skulle undra, till och med busschaffören såg förfärad ut när hon såg mig.

Snälla, kan jag få jag pierca mig.. snälla.

Bortsett från septum är detta något jag defintivt vill göra, måste dock vänta tills jag blir arton oavsett vad mina föräldrar skulle tycka om de. Men varför kan de ens hata något som är så vackert? Generations fråga, helt klart. Skulle någon av er vilja skaffa någon? 
Har övrigt en historia redovisning om ungefär 45 minuter, önska mig lycka till.. kan jag behöva haha ♥
bild via tumblr

Fan vad jag älskar detta.

Now if you never shoot, you’ll never know.

Denna dag: Skit. Suck, allt går bara ↓ åt jag orkar inte mer. Mor min har tror även att jag ska hänga mig själv, då hon städade mitt rum - dvs, snokade - hittade hon rep under min säng. Alla ni perversa läsare där ute, tyst. Inte nog med det värker min bak ännu, fy farao.

Tumblr humor.

Gårdagen.

Gårdagen var awesome. Var med en vän, as kul. Dock glömde någon, säger inget namn - men personen vet väl vem hen är, säga att trappan till källaren är grovt brant. Det missade ju lilla jag i mörkret så min bak fick hälsa lite snabbt på varje trappsteg hela vägen ner till golvet. Dock var det inte Bruttan på bilden jag umgicks med, synd. Saknar den lilla röven lite, träffas någon dag gumman? ♥

Några grymma album.

I like this guuuurl.

Igår efter skolan åkte jag hem till denna sköna brutta, hade det awesome! Planerar även att sno hennes röda peruk och AOT jacka.

Bilden säger allt.

Selfie mästaren - Att ta "fina" bilder är inte direkt min grej.

 
 

Skumt inlägg + min kärlek till Justin.

HAHAH HEJ! Det känns som att jag typ är på droger haha, har inte testat - nejnejhej haha, men allt är bara flummbumm. Har inte ätit något konstigt vad jag vet, bara fiskpinnar. Brukar inte äta det { lögn, äter det så ofta som möjligt}. Kan inte sova heller, vill dock sova, men dom som säger att dom älskar att sova. Dom ljuger. Man kan inte älska själva akten att sova då man under det tillfället är medvetslös.
Möjligtvis tiden när man lägger sig precis innan man lägger sig, eller då när man vaknar. Så ni som säger att ni älskar att sova ljuger! Något annat jag tänkt på på på sistone, haha stammar fast jag skriver najs! Hahha glömde bort de, men vill börja skriva igen. Alltså inte inlägg, det gör jag - uppenbarligen. Men liksom berättelser, har verkligen all inspiration och vilja till att skriva men vet inte vad jag ska skriva. 
Det är la det som är problemet, det tar liksom bara stopp.
 
En annan ska, JAG ÄR KÄR I JUSTIN BIEBER. Eller hur fan man nu stavar, inte pga. hans musik eller hur HAN är som artist/person. Utan pga. någon jävla fucking fanfiction. Inte nog med att själva novellen i sig är totalt kass, den är även fullproppade med diverse stavfel, grammatik och tempus-fel. Får nå fel när jag läser det. USCH. Han är dock perfekt, Justin alltså. Hans karaktär, mums! Usch, vill slå mig själv med en taggig åsna. HAHHAHA underbart, det vill jag se. Tänk dig personen du hatar, som sitter och slår sig själv med en taggig åsna.
FATTA VAD UNDERBART!?! FUCK YOU MISTER BISTER, gå och dö! Okej, gö inte det men byt skola, stad och land så får du leva :)
- Gud vad är det med mig idag? Flummbumm, undra vad vi har i skolan imorgon.. Jag är sugen på glass, vi har inte glass. Suck!
Min patient vill skaffa en kattunge btw! Varför? "Jag gillar katter"  Tycker han borde skaffa en kisse, jag gillar kissar. HAHHAHAHA - katter, inte akten. hahah usch(?) Jag är omogen idag, hahha wtf? Jag är omogen varje dag :D Någon mer som är omogen är X antal tjejer i klassen, sluta med att kasta alla dessa blickar. Jag fattar om du inte tycker om mig och så, jag menar jag är jag, men du behöver inte bitch-blicka mig för det? Ingen borde gilla mig. Jag är dock inte ensam, har vänner. Fattar dock inte varför, vissa ifrågasätter nog varför dom blir mobbade om dom blir det.
 
Jag ifrågasätter dock VARFÖR JAG INTE blir mobbad. Jag menar, jag hade mobbat mig hahha. LIVET OCH ALLA DESSA GÅTOR. Skrev kåtor först men, dom ifrågasätter jag inte. Alla är kåta monster ibland, eller bara monster. Jag vill vara ett monster, härom dagen snackade vi i skolan - mitt gangsta-gäng, om att bli vampyrer. Jag skulle göra allt för att bli vampyr, typ suga blod av massa människor och kunna döda människor men ha något att skylla på.

Låt brösten hänga fritt.

Var inne på 9gag igår, såg denna bild. Detta är något jag utnyttjat idag, fan vad skönt haha. Hade dock på mig en ganska slapp tröja, eller skulle jag ha satsat på en super tight vit topp? Önskar jag kunde gå utan bh varje dag, fatta vad skönt! Ge mig mindre bröst, visst kan man gå utan med större men - det guppar så obehagligt. 
-  bild via tumblr.

Ännu en höst outfit.

Fall outfit
 
Fall outfit by craziielunatic featuring a panda bear hat
Men då det ändå är höst skulle jag lägga till en cardigan, antaligen i rött eller marinblå + ett par strumpbyxor. Älskar skorna även om jag aldrig skulle kunna gå i dem haha! Skulle även villja ha ryggsäcken, har tröttnat på min väska, även om den är helt underbar.