Black Veil Brides fourth album.

Som många av er redan vet älskar jag Black Veil Brides mer än något annat i livet. Jag förstår knappt själv hur jävla mycket jag älskar dem. Mina föräldrar som knappt snackar med mig om det är något de inte gäller något de är missnöjda över vet till och med vilka de är. Har dyrkat dem sen 2010. Jag var Tolv år då, nu är jag sexton. Det är fyra år av dyrkan och kärlek till detta band och deras låtar. Så ialla fall: nu har mina älskade pojkar släppt ett nytt album - deras fjärde. Så tänkte att ni kunde få mina synpunkter om det!
De första två låtarna, Heart Of Fire och Faithless släppte de ut innan de övriga låtarna. Båda är riktigt grymma och verkligen älskar faithless! Lyssna på texten för fan, den är så eiuegopjerjpggh! 
Tredje & Fjärde låtarna måste vara mina främsta favoriter på albumet, har ni inte sett musikvideo'n på Goodbye Agony kan ni göra det här. Älskar de små detaljerna genom videon, även alla vinklar på Jake - mums.
Stolen Omen och Crown Of Thorns måste nog vara de låtar där jag tycker att musiken är "bäst". Jämnför man deras tidigare låtar och dessa märker man vilken utvecklig de har gjort. Inte bara låtmässigt utan även hur mycket bättre de har blivit på sina instrument. Blir stolt över mina bebisar ♥ Vad tycker ni om albumet?
 
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Åh underbart band, grym musik öfköfnpfmlmarz

Svar: Eller hur ouh3toih3! <3
Kramar Linnea

2014-11-06 | 20:32:02
URL: http://skogsrusset.se
Postat av: MartinaOlsson

hej! allt bra? :)

2014-11-06 | 22:47:39
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: linda

gick inte att komentera det första inlägget, men hoppas inte du känner så om dig själv för du är en, fin människa, en betydelsefull person. En person som andra vill vara som :9

Svar: .. ♥
Kramar Linnea

2014-11-07 | 21:55:30
URL: http://www.nattstad.se/LindalinnrosDitt namn
Stalker?

Mail(den publiceras ej)


Blogg/hemsida/tumblr:


Kommentar text nedan: