Tumblr.

Tävling hos Epicfaiil.se

Moa har just lagt upp en video där hon pratar om en tävling!  I tävlingen kan man vinna ett valfritt linne från hennes fantastiska webbshop! Tävlingen avslutas om en vecka och den jag vill ha är Queen Of Fucking Darkness toppen då den helt enkelt är perfekt - för mig!

Mums Mums Mums!

Fick dock sitta och äta själv då mina kära föräldrar tyckte att fotbollen var viktigare. Men gott vare i alla fall! 

Pill med små prylar.

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, insåg att vi ej hade något tapetklister hemma + att mamma hade vaknat på fel sida. Så fortsatte istället att plocka i rummet, tar dock lång tid då varje gång jag hittar något sitter jag i typ tio minuter och pillar med just den prylen. Idag är det söndag så tvivlar på att vi fixar klister, så lär bli klar med allt annat! Så roligt att "renovera".
Roligt att ni har börjat kommentera! Har sett att ni varit här ett tag så skitkul att ni kommenterar nu - ni gör min dag! ♥

Min typ av män

Fick en kommentar i ett tidigare inlägg, "Vad gillar du hos killar?? (:". Så tänkte svara på detta nu! Och då jag är en ytlig jävel tänker jag ta upp de yttre sakerna först. Kommer längre ner i inlägget ta upp det inre kvalitéerna också.
Skägg, det är något med det som jag bara älskar. Kan jag säga mer än att det är sexigt? Men läs rubriken, min typ av MÄN. Detta gäller alltså inte för killarna i min ålder, skägg kan du skaffa vid 19+ inte före.Visst om du kan få ett riktigt men inte massa småfjuss. 
Tatueringar, detta gäller tillvisso alla - oavsätt kön. Det är så grymt sexigt att jag antagligen kommer dräggla när jag ser dig.
"Långt" hår, tycker det är så jävla fint på killar! Speciellt så där som Johnny har på mitten bilder(låt oss ta en minut för att njuta av hans skönhet). Men till saken tycker jag bara väldigt mycket om långt hår, oavsett kön. 
 
Till personligheten - Han ska vara djup, jag ska kunna prata med honom när jag mår dåligt, spricker av lycka eller när jag egentligen inte vill prata men ändå måste. Han ska våga stå för vad han tycker och gärna vara intelligent. Han får super gärna vara dominant, haha, men även konstig. Ha lite konstiga och creepy saker inom sig. 
 
Funderar på om jag ska göra en liknande när det gäller tjejer också, hih ^^

To Do List

- ignorera gärna faktumet att jag stavade fel på *tapetsera. 

Min dröm framtid

Kommer börja gymnasiet till hösten vilket leder till tusentals tankar om framtiden bubblar upp för min del. Ärligt så skrämmer den mig, otroligt mycket. Kanske kan det bero på mitt enorma kontrollbehov som gör att jag får panik när jag inte har kontroll över situationer till 100%. Men jag vet helt klart hur jag skulle vilja att den blir.
 
Om jag kunde bestämma min framtid. Skulle det vara så att när jag slutar gymnasiet om ca. 3 år, börjar jag plugga på högskola direkt till hösten - kommer inte våga ta ett år av. Kommer tappa orken att plugga då. Kommer ta diverse skrivarkurser och besöka mitt älskade Skottland. Några år senare kommer jag få en fulltids anställning på en mysig skola där jag undervisar i bild för årskurs 7-9, jag kommer trivas bra och mina kollegor kommer vara hur trevliga som helst! På sidan av jobbet skriver jag också en hel del, har publicerat min första bok och arbetar på fler. Jag har även testat på att illustrerat till barnböcker men insett att det inte riktigt är min grej. 
 
Jag kommer även ha en sambo, någon jag älskar av hela mitt hjärta. Vi kommer bo i ett litet hus ute på landet. Några år innan jag fyller trettio förlovar jag mig med min sambo, konstgjort eller naturligt kommer jag efter vårat bröllop bli gravid och nio månader senare föda vårat barn. Jag har under hela graviditet kännt att det är en pojke som kommer få namnet Charlie. Ett tag innan han fyller tre inser vi att han kommer få ett syskon och några år efter det ännu ett barn. Vi lever lyckliga med våra tre barn och vår tjocka och lite allt för lata huskatt. 
 
Ungefär nu kommer en utav mina böcker blivit en storsäljare vilket har lett till att vi fått in lite mer pengar i huskassan. Så vi passar på att göra en familjeresa. Återbesöka Italien för att återuppliva känslan av smekmånadens sprudlande kärlek. Jag kunde inte vara lyckligare ♥
Drömhuset, såå underbart fint - gärna inrett i typ vintage/shabby chic liknande med massor av fotografier och minnen. 

Månadens blogg - Sofia!

Månadens blogg blev SofiaHon driver en vacker blogg med många fina bilder, ni borde verkligen kolla in den! Det bästa med henne enligt henne själv är hennes mega härliga skratt, att hon är ärlig, kan sjunga och är bra på att ta hand om levande varelser! ♥
 
 - har även gjort lite små ändringar i bloggen, gillar det mer nu - mer jag :3 + Att med hjälp av Carro fixade jag dit infinite scroll då jag inte har något speceillt arkiv!

Benefits..

- bilden i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it

Music-tag-thing

Put your spotify on shuffle, name the first six songs
▽ Out of The Woods - Foals 
▽ ...To Be Loved - Papa Roach
▽ Hunger - Amaranthe
▽ Pretty Handsome Awkward - The Used
▽ Come On Elieen - Dexy's Midnight Runners
▽ If You Only Knew - Shinedown
 
 Who is one band/artist you’ve never seen live but always wanted to?
▽ Har faktiskt aldrig varit på någon riktig spelning eller liknande, så typ alla. Framför allt då Black Veil Brides & Bon Iver men skulle även döda för att se Nirvana - kom tillbaks Kurt.. ♥
A song that makes you want to dance?
▽ Helt ärligt, kan omöjligt sitta still när denna spelas - den var med i ett avsnitt i Vampire Diaries(Säsong1-episod6) och Damon såå jävla sexigt. Ser hans dans i huvudet hahha, måste skaka på fettet då ;)
A song that you would love played at your wedding?
▽ Lior's - This Old Love och I'm Falling for You gjord av Chester See
 
Favorite quote or song lyric?
▽ "You said, ain't this just like the present, To be showing up like this? As a moon waned to crescent. We started to kiss" - Blood Bank av Bon Iver
 
What is your favorite six songs of all time?
▽ I Want it All - Queen
▽ Rape Me - Nirvana
▽ Blood Bank - Bon Iver
▽ Carolyn/The Mortican's Daughter - Black Veil Brides
▽ Take Me with You/I Hate This Song - Seconhand Serenad
▽ On Every Page - The Tallest Man On Earth

Kaos

- Just nu är hela mitt rum kaos, allt är en enda röra. Tapeterna hämtade vi tidigare idag, så imorgon lär dom vara uppe på väggarna! 

Tumblr makes me wonder..

For BDK - Open Ones Eyes

Vad är det för fel med att skryta?!

I Sverige finns det något som kallas Jantelagen - dvs, "Du ska inte tro att du är något". (Läs mer). Och visst, det är inte roligt med folk som hela tiden håller på och skryter om dittan och dattan för att kränka eller trycka ner någon annan. Men när det gäller att höja eller få fram något man själv är genuint är stolt för något man gjort eller sagt är det la klart som fan att man ska få säga det? Inte enligt många då det är "fel" att skryta, varför har det blivit så egentligen? Varför ska man inte kunna få säga: Jag är skit bra på... Utan att det är så att någon tar illa upp? Varför måste folk vara så jäkla överkänsliga? Suck, varför får man bara inte dela med sig utav positiva presationer utan att det tolkas som dåligt skryt?

Men vill även tillägga detta, du ska inte tro att du är BÄTTRE än någon annan bara för att du har en högre färdighetsgrad eller högra betyg. Du är inte mer värld än någon annan bara för att du har något, ser ut på ett visst sätt ect. - Men är du stolt över något? Skryt på hur mycket du vill!
"Ajabaja, inte skryta. Du ska inte tro att du är något."

Jag & min bittra älskling

Månadens blogg?

Only Lovers Left Alive

Har precis kollat på Only Lovers Left Alive, det som lockade mig var att det handlade om vampyrer sant att Tom Hiddleston vad med- gud så sexig den mannen är! Hans hår i filmen också, långt hår på killar är bara för sensuellt(?). Annars så tycker jag faktiskt om filmen, har någon känsla jag inte kan sätta ord på men typ, mystisk? Har ni sett den?

Näsblod

Sedan två dagar innan midsommar har jag blött näsblod VARJE dag, i vissa fall fler gånger per dag också. Ja må ha en fascination eller förkärlek för blod i allmänhet men det går en gräns. Idag fick även min mor hjälpa mig då jag blev för rädd, det hade hållt på konstant i kanske bara fem minuter men det var så jävla mycket, det forsade. Även hon blev skärrad, fy. Var livrädd över att det skulle börja blöda på bussen men som tur var gjorde det inte det, tack för det. Annars idag har min mor och jag ÄNTLIGEN beställt tapeter, köpt fler flyttlådor. SÅ EXALTERAD!

Sju års otur + förlorare i memory

Har sedan jag kommit hem flitigt suttit och kollat på en serie samt små putsat på några kapitel jag tidigare arbetat med. Helgen i sällskap med Edvin var det toppen, fick möta två inte så längre okända släktingar, smakat på björnbärs-kladdkaka och bastat. Idag spelade vi även Alice Madness Returns(Läs: Edvin spelade - jag kollade på) och memory. Även om min teknik helt klart var bättre så vann han med hela tolv par. 
Det där om sju års otur handlar om att jag härom natten lyckades kliva på min spegel, jag är dödsdömd. 
- gammal bild på mig och min otroligt vackra kusin + mitt älskade mannekäng-huvud i bakgrunden

SHEINSIDE

Ser ni den där som har små prick-liknande sakerna på sig, det är små bebis valar! Den är så sjukt fin, skulle lätt offra min högra fot för den! Det är så dunder underbar att man typ där haha! - inte direkt sommrigt men kunde inte låta bli.
Är även hos Edvin just nu, älskar den pojken så oerhört ♥