STOLT

Igår hade vi bad, mer exakt klädsim! Usch, tycker verkligen inte om att bada med klassen! Menmen, det gick bra. Är stolt över mig själv som klarade av det, med tanke på min IBS. Klarade av allt, så är mega stolt haha! Det var första 8 längder bröst, 6 längder rygg och slutligen livräddning.
- Idag efter skolan följde Ellinor med mig hem en stund, super skoj!  Hur har ni tänkt spendera helgen?
 

FAVORITE SONG FOR THE MOMENT

NÅGON SOM KÄNNER LIKADANT?

THE FAULT IN OUR STARS

Har precis fått redan på att en utav mina favoritböcker kommer som film nu i sommar, LÄNGTAR! Tvivlar dock på att dom kan hålla samma kvalite, men omg. Längtar som fan, är så taggad! Någon av er som har läst boken?

JODÅ, JAG MÅR SÅ DÄR ALLDELES SKIT UNDERBART NU - TACK FÖR ATT DU FRÅGAR

 
 
 

MOA MURDERESS - EPICFAIIL.SE

Vad tycker ni?

HAHAHAHAHAHAHAHA

 

ONE YEAR

Idag, har det gått ett år sedan jag och Edvin blev tillsammans. Ett år, 365 dagar. Jag har en sak att säga till dig Edvin. 
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du gör mig till den lyckligaste tjejen på jorden ♥
 

-

 
Det här är då linjen jag vill gå, med då inriktningen jag vill gå - det är här jag kommer vara idag med Isabelle! Här är skolan's video om hur det är, checka vettja!

ELSA FROM FROZEN

För ett tag sedan bloggade jag om att jag hade tänkt avbilda Elsa från den nya Disney filmen. Tja, här är resultatet.
Nöjd med - Handen, är rent ut sagt värdelös på att rita händer och att det blev ganska likt.
Mindre nöjd med - Håret, formen blev la okej. Färgen är hemsk. Så ber om ursäkt med att färgen blev helt fel. Råka ta fel penna och får leva med det haha. Även att jag råkade trycka för hårt med ena pennan på hennes kind - därav stäcket.
 

Favorite Brand

KILLSTAR
 
 KILLSTAR är helt klart min favorit, skulle next in till döda för deras kläder - okej kanske inte. Men herregud, oh! 
Och är btw medveten om att jag la ut många favoriter, men kom igen nu. Det är för bövelen KILLSTAR
 
 

-

1, Mitt hår växer oerhröt fort, vilket är sjukt drygt! Om det vore så att jag hade en fin orginal hårfärg hade jag skrattat mig lycklig för detta. Men nu har jag ju inte det, så efter hur jäkla liten tid som helst - har jag fått världens finaste utväxt. Super skoj, men som ni ser på bilden nedan. Den togs igår ikväll eller i förrgår kväll. Då hade de gått bra precis sex månader sen jag klippte mig. - Jag klippte mig i juli. När jag klippte mig klippte jag mig till axlarna, så håret inte nuddade axlarna när det var utsläppt. KOLLA HUR MÅNGA FREAKING CM DET HAR VÄXT! Håret ska växta ca. 1cm i månaden, det har gått fem månader nu - hur många centimeter tror du att det har växt?!

2, Jag anser själv att jag har många problem. Haha låt mig förklara: Jag har först ett synfel, vilket är ett handikapp och irriterade. Sen har jag öven IBS, vilket är i stortsätt magkatarr. Alltså en känslig tarm, så när jag blir aningen nervös, spänd orolig mm. Får jag otroligt ont i magen, jag börjar bokstavligen gråta av smärta. Och något som passar oerhört - inte - bra ihop med detta är panikångest. Så när jag känner att jag får lite ont i magen, börjar tankarna snurra på. Kommer det göra lika ont som förra gången, kommer jag behöva åka hem osv. Vilket gör att jag börjar hyperventilera, blir yr - börjar må illa. Vilket gör att då kan jag verkligen inte äta något, vilket leder till att magen blir ännu sämre. 
Plus allt detta är jag även oerhört paranoid och har svårt att lita på andra - även två saker till som jag inte känner att jag vill prata om för tillfället. Det kanske kommer upp i ett senare inlägg - vem vet.
3, Jag älskar att använda både ironi och sarkasm, och har svårt att umgös med människor som inte förstår den slags humorn
 
4, Jag har nästan 700 låtar på min spotify - vilket motsvarar ca. 39 timmar av ren öronorasm
 
5, Jag är rätt så säker på att jag kommer operera min bröst när jag blir äldre. - Detta ämne plus ett till har jag planerat i ett uppkommande inlägg
 
6, Min favoritserie är helt klart Vampire Diaries, när jag har avsnitten igång kan jag alla repliker i sesong 1. Är helt jäkla beroende, har även en enorm affish på styggingen & snyggingen Damon - har dock inte satt upp den i mitt nya rum ännu - 
 
7, Jag är totalt förälskad i Josh Krajcik's album - Blindly, Lonly, Lovely. Favoriten måste nog vara Let Me Hold You - även om man inte borde välja favoriter bland mänstervärk 
 
8, Ända sedan jag började med p-pillrerna, har jag blivit grovt överkänslig. Det går inte heller en enda dag utan att jag mår illa konstant, vet att jag kunde ha provat något annat märke - men orkade inte krångla. Så får skylla mig själv
 
9, Nio är helt klart min favorit siffra, förr var det 3. Men om man tar 3x3, vår man ju nio haha. #Einstein här. Om man bortser får 69, om du förstår vad jag menar. Men skämt och sido, min favorit/tur siffra är nio
 
10, Om bara några få dagar tills jag och min fantastiska pojkvän har varit tillsammans i ett år ♥
Ps, inser nu att vissa kanske inte var så snabba, men det får ni stå ut med haha!
 

Avenged Sevenfold - Nightmare

 

-

Måste först bara säga, verkligen älskar mitt hår haha! Nöjd som satan whoopwhoop!
Men ska snart iväg, ska följa med päronen och handla hehe, mindre whoopwhoop men måste följa med för annars kommer dom köpa fel saker.. Vill man ha något rätt måste man göra det själva #blinkblink, annars idag ska jag fixa i ordning på skrivboret igen. Det måste vara den svåraste platsen att ha ordning på! Lyckas aldrig hålla det rent där längre än några dagar. För sen när jag är klar jag jag fixa en till gubbe! En liknade som jag gjorde igår på slöjden, hans kropp blev så härlig att jag måste göra en till linkande.
Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, har absolut inga planer inför helgen. Suck vad tråkigt! 
- Vad ska ni själv göra i helgen?
 

MIN DAG

I skolan började vi med att ha syslöjd - gjorde en illamående gubbe haha! Sen efter detta var det lunch, svenska och slutade skoldagen med ev + fjäder. Sen åkte Ellen och jag ner till stan och fikade, har inte skrattar så mycket på hur länge som helst - dock störde vi två gamla tanter. Dom tyckte vi var för högljudda, haha. Sen vid halv fyra gick jag till frissan whoop whoop - nedan ser ni en halvtaskig cambild på resultatet. (Även en söt bild på mig och Ellen!) Är förälskad i färgen hihi. Ville inte klippa så mycket, så klippte bort det slitna och klippte upp det en aning. NÖJD. Sen när jag kom hem vid 6 tiden gjorde jag i ordning lite spagetti och satt och snackade med mamma. 
Nu ligger jag och kollar på älskade American Horror Story. Ha det gött, och en fantastisk helg ♥
 

Urbanoutfitters.com

 

TORSDAG DEN 23 JANUARI

Sista dagen idag whoopwhoop! Ska äntlig få gå till frissan, ska både klippa och färga. Ska klippa mig halv fyra så har en timme på stan också, måste även fixa pengarna innan. Tror inte dom blir så glada om jag dyker upp utan pengar, inte sant? Men tidigare idag har vi haft klädsim, suck. Min jävla IBS mage bestämmde sig för att se till så jag inte kunde vara med, började vara med. Hann simma fyra längder innan det sket sig. FY FAN för IBS, usch!
 
 

FÖRSTA SÖKNINGEN

Har precis gjort den första sökningen WHOOPWHOOP! Skit pirrigt, men nu är det gjort iallafall!
- Har ni gjort eran? Om ja, vad sökte ni till? - Här nedan ser ni mina tre val hihi!
 
 
 

Jeffree Star - Blow Me

Bara för att det har honom älskar jag låten, annars hade jag antagligen hatat den haha!
 

-

Här är den gamla, ville behålla bakgrunden då jag är totalt förälskad i den hihi♥ Vad tycker ni? c: