MIN FAVORITFILM

"Ethan Wate drömmer mardrömmar om en flicka som han aldrig har träffat. När Lena Duchannes flyttar till hans lilla stad Gatlin, dras Ethan oförklarligt till henne. Han beslutar sig för att ta reda på varför det finns ett band dem emellan, även om det innebär att avslöja en hemlighet som kan förändra allt."
Kan möjligtvis ha lånat denna text förut, minns dock inte var ifrån. Så jag har alltså inte skrivit beskrivningen om filmen hihi. Dom har även en awsome hemsida som ni kan hitta häär. Måste även tillägga att jag har boken.
♦ Vilka är era favoritfilmer? ♦
  

KUSIN

Senare idag kommer Erica, mis cusinos! Hennes blogg hittar ni häär, i menyn eller genom att klicka på bilden
 

VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 20 april
Om du är på väg in på en arbetsintervju, ska ha ett viktigt snack med en mentor, chef eller lärare denna vecka, så är timingen helt perfekt, kära Vädur. För den Vädur som borde prata med en chef eller liknande är det en god idé att ta tjuren vid hornen nu. Helgen handlar om vila och intimitet blandat med att träffa nya människor och få goda nyheter vad gäller ditt hem eller din familj. Fullspäckat med andra ord.
Mest romantiska dag: 28 februari 

Oxen
21 april – 21 maj
För dig som har en stabil partner är läget perfekt för att planera in ett äventyr ihop, kära Oxe, en lång resa till exempel. För singel-Oxen är det ingen dålig idé att fundera lite över vilka studier du är sugen på i framtiden. Helgen ser ut att förändra ditt sociala liv och ge det ny fart och medvind. Många Oxar är också sugna på en kort resa under helgen – go for it!
Mest romantiska dagar: 24 & 28 februari 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Den här veckan innehåller en del stiltje, vilket sällan är det en Tvilling vill höra. Det roligaste jag kan erbjuda är goda, men inte överdrivet spännande, nyheter kring din ekonomi. Men håll i dig, kära Tvilling, för till helgen blir det mer action än du hinner med. Inte bara ökar livet tempo överlag, utan du ser dessutom ut att få ett gyllene tillfälle att visa upp dina bästa sidor på jobbet, i skolan eller till och med mer offentligt än så…
Mest romantiska dagar: 26 & 28 februari 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Den här veckan bjuder på en romantisk stämning som du gärna tackar ja till, kära Kräfta. Mindre välkommet är en oväntad uppgift eller ett missförstånd på jobbet eller i skolan som sätter lite extra press på dig mitt i veckan. Men låt inte det här ta din energi, helgen är rentav lysande och förutom resor till främmande platser och goda nyheter kring en ansökan slår det romantiska gnistor kring dig.
Mest romantiska dagar: 24 & 28 februari 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Kära Lejon, den här veckan bjuder på ett perfekt tillfälle att klippa sig, köpa lite möbler eller investera i en fin present till dig själv. Du behöver kanske inte ta i så du spricker, men det finns mycket som tyder på att du går en ekonomisk nystart till mötes nu och har råd att lyxa till det lite. Du har chansen att göra fina fynd nu, så våga pruta, fråga och rota runt lite extra på loppisar och reor. Romantiskt sett har du chansen att lära känna någon på ett djupare plan nu.
Mest romantiska dagar: 26, 27 & 28 februari 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Din one-and-only, oavsett om det är en bästis eller en romantisk partner, gör den här veckan lite extra gyllene för dig, kära Jungfru. Även om stora delar av veckan kan kännas lite extra sega eller, ännu värre, omöjliga, så går du en spännande, romantisk och intensiv helg till mötes. En nära relation blir lite extra speciell nu.
Mest romantiska dagar: 24 & 28 februari

Vågen

23 september – 22 oktober
Se upp för ett missförstånd och oväntad turbulens mellan dig och en partner i mitten av veckan, kära Våg, inte sällan på grund av någonting på jobbet eller i skolan som du plötsligt måste ta tag i. Med den varningen utfärdad kan du i övrigt se fram emot en väldigt produktiv vecka där du kan få mycket gjort, så pass att du till och med är i färd med att dra igång nya projekt när helgen kommer.
Mest romantiska dagar: 26, 27 & 28 februari 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Det börjar surra längst ner i maggropen, kära Skorpion, och det börjar kanske till och med kännas som fjärilar. Det verkar som att kärleken bestämt sig för att hitta dig, oavsett vad du tycker om det, och med romantiken följer dessutom ökad kreativitet. Framförallt helgen bevisar detta, men var också beredd på spännande nyheter kring ditt jobb. Goda nyheter är på väg in.
Mest romantiska dagar: 28 februari, 1 & 2 mars 

Skytten
22 november – 21 december
En extra bonus i form av pengar kan bli aktuell nu, kära Skytt, grattis! Utöver detta handlar mycket denna vecka om att komma i ordning, och speciellt vad det gäller på hemmaplan. En flytt ser lovande ut nu, men även renoveringar, ommöbleringar eller bara lite mer tid med familjen ger bra energi nu. Även en Skytt behöver ett tryggt hem.
Mest romantiska dagar: 26, 27 & 28 februari 

Stenbocken
22 december – 19 januari
I motsats till förra veckan, då det skar sig mellan dig och en vän, verkar du denna vecka kunna få en fin vänskaplig kärleksbetygelse från någon. Fint, kära Stenbock, och fler goda nyheter är på väg. En kort resa under helgen ser ut att ge en fin nystart, och om du reser med en partner kan det bli extra mega superfint.
Mest romantiska dagar: 24, 25 & 28 februari, 1 & 2 mars

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Den här veckan kan bli väldigt avgörande vad gäller dina inkomster, kära Vattuman, så tänk efter noga vad du tjänar, borde tjäna och vill tjäna. Om det är någon gång du ska ha ett lönesamtal i år så är det denna veckan eller nästa. Ett annat viktigt tema denna vecka handlar om träning, och det ser ut som att du är redo att göra ett försök med en ny träningsmetod. Go for it!

Mest romantiska dagar: 26, 27 & 28 februari

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Okej, kära Fisk, är du redo för en av 2014 mest spännande veckor? Den här veckan kommer med extra fin social stämning men kanske ännu viktigare, en nymåne i Fiskarna som ger dig chansen att sikta på något du drömmer om. Nymånen är som starkast på fredag och två veckor efter det, men blir lite svagare för varje dag efter fredag, så go big nu i helgen med att sikta, skjuta eller claima något. Kärlek, jobb eller något helt annat, allt är möjligt nu, you can do it!
Mest romantiska dagar: 28 februari, 1 & 2 mars

KÄLLA

BARA FÖR ATT HON ÄR SÅ JÄKLA VACKER OCH SEXIG

 
 
 

OMEGLE

Tjenare, har nyss ätit mig mätt på pannkakor - oh fy fan vad jag älskar pannkakor! Appropå detta har jag precis "träffat" någon som också älskar pannkakor! Nån italiensk kille hahaha. Ellinor och jag satt och höll på på omegle och babaäm, där va los Giacomo. Hahaha han heter det, ganska så coolt namn inte sant? Vad har ni gjort idag?

Dregen - Flat Tyre On A Muddy Road ft. Titiyo

 
 
Skyller bloggbristen helt på Baloo, han bet av internett-kabeln i fredags. Så min helg var helt dator-fri haha, samtidigt med detta har jag även lämnat in min skoldator som är kapput. 
Till något annat hade jag svenska nationella igår, känns som att det gick ganska så bra. Vilket kanske inte är så jäkla bra - betyder ofta att det är tvärt om haha! Så kan även passa på att slänga in en awesome låt, hejhejdådå
 
 

HAHAHAHAHAHAHAHA

 

UNDERKLÄDER HOS NELLY.COM

Måste först säga sjukt fina underkläder, men jag skulle nog aldrig köpa några av dom. Varför? Jo, alla dessa jäkla push-up's. Varför måste dom stoppa in en hel jäkla madrass i varenda snygg bh? Liksom, varför måste dom förstöra?! Liksom, jag har själv 75C. Så jag känner inte att jag behöver någon push-up,  jag vill egentligen ha mindre bröst än vad jag har. Men fortfarande inte behöva se ut som en mormor i mina underkläder haha! 
 

ELLINOR VONCK

 

Bilden är lånad från tumblr - min kamerasladd har sprungit bort. La dock till texten så jag kunde skippa rubrik
 
Sitter nu och dricker te samtidigt som jag skriver på en gammal historia. Började på den någon gång i sjuan, minns att jag lysande på exakt detta klipp (länkipenki här) - älskar btw fortfarande låten. Satt på golvet bredvid Linnea och skrev. Vi hade a-pass AKA elevensval så vi satt och skrev. Bredvid mig satt även Ellen och läste Flyga högt av Katarina Von Bredow. Inte den med blå bakgrund utan en gul'ig. Det är sånt jag minns från skolan, inte typ spanska som jag sitter och pluggar i timmar haha. Men till saken, älskar att skriva om berättelser. Som den nu, kallar den Älskade Syster. Jag hade skriver 100 sidor + då i sjuan. Kanske 98 sidor är bara konversationer upp ifrån och ner. Så nu nu är jag skriver om har jag skrivit om fyra dåvarande sidor. Och fått upp det till nio stycken nya. Hihi ♥ att skriva, drömmer om att bli författare. 
 

RED AND BLACK

Untitled #3
Ni hittar min polyvore häär eller genom att klicka på bilden
 

JUST NU

Ligger nu och kollar på veckansbrott och myser. Är även nyduschad, super mysigt! ♥
 

För er som inte vet vad ask.fm är så är det en sida där man kan skriva anonyma eller oanonyma frågor till varandra. Egentligen är det ingenting fel på sidan, - älskar att stalka folk. Men, det som får mig att avsky sidan så fruktansvärt mycket är människorna på andra sidan skärmen. Jag som aldrig, någonsin blivit mobbad eller någonting liknande. Jag kunde aldrig ens drömma om hur mycket hat jag skulle få. Jag hade aldrig kunna drömma att människor skulle vara så grovt elaka som dom är, inte bara mot mig utan mot andra också. Jag förstår inte hur jäkla förbannat elaka och dumma dom är. Här kommer några av den massa av hat jag fått; 
 
"hahaha tjockizz","kan du sluta komma till skolan?", "prova att banta hörrudu", "värdelösa fitta" "varje gång jag ser ditt ansikte mår jag illa jävla hora" samt "fan önskade att du va den som hade tagi sjävmord - döö hora!!"

Den som gjorde ondast är nog sista. Eller, det var den som var värst. För det som hade hänt tidigare under dagen i Hudik var att en person hade hoppat/ramlat framför tåget (är ganska osäker på vad som faktiskt har hänt, men det skrevs på facebook att det var en tjej från min skola som hade hoppat). Och den här anonyma personen önskade att det var jag som hade hoppat. Den kändes faktiskt, för hur fan kan man önska att någon annan människa skulle ta självmord. Jag menar, jag älskar inte varenda människa som existerar. Men jag önskar fan inte att dom jag inte tycker om går och hoppar framför tåget för de?! Men om du som skrev den sista kommentaren hade skickat det till mig ett år innan hade det enkelt kunnat knuffa mig över gränsen. Men vet du vad som är skillnaden mellan förra året och nu. Jag är starkare, jag arbetar som fan men att komma över mina självmordstankar. Tror du att sådana kommentarer hjälper? Dom som skriver liknande kommentarer har något fel någonstans djupt inne i huvudet, man skriver inte sådana där saker till andra. Förstår du inte hur mycket liknande kommentarer skadar?! 
 
Till er som har skriver liknande, tänk efter innan ni skickar iväg något. Du har ingen aning om vad personen har varit med om eller hur personen i fråga tar det. Jag personligen skrattar bort det, det är bara patetiskt. Men precis som många andra har även jag dåliga dagar. Då är det inte lika enkelt att skratta bort kommentarerna. Jag vet inte hur många exempel jag skulle kunna leta reda på om hur fel det har gått genom att människor blivit mobbade och fått hat online. Det kan gå så in i helvete fel. 

Jag vill först bara tillägga att jag inte bryr mig om detta, men ärligt. HUR FAN kan man ens skriva detta till någon? Jag förstår inte vad fan folk tänker med, jag är bara så fruktansvärt trött på näthat. Och med allt detta tog jag bort min Ask, inte bara för att jag var jävligt förbannat trött på det. Utan även för personen/personerna som skrev det där. Men nu har jag en fråga till alla som skriver anonyma elaka hat kommentarer. Vad är det som är triggande med allt detta? 
- Kommentera, för jag vill så jäkla gärna veta. För ärligt, jag förstår verkligen inte alls nöjet med detta. Var anonyma eller vad fan. Vill bara veta era argument. Ps, Har någon av er varit med om liknande?
 
 

SUCH BEAUTY

- bild via tumblr
 

DREAM OUTFIT

 
Sitter just nu och kollar runt på kläder på alla möjliga sidor, så loggade in på polyvore och gjorde ett collage med lite saker jag verkligen inte skulle tacka nej till. Högst upp på min kläd-köpar-lista står en skinjacka och ett par snygga svarta skor, behöver då inte vara Dr. Martens men liknande som dom på bilden.
Ni hittar min polyvore häär eller genom att klicka på bilden
 
 

Nirvana - Come As You Are

 
 

- Hittade denna tag genom en youtuber, så har gjort om några/många av frågorna haha! Let's Go!

 

1, Vad har du på dig?

2, Någonsin varit kär? Haha ja. Första gången var la på dagis hehe, men har nog bara varit kär så här på riktigt två gånger i mitt liv. En utav dom är Edvin ^^ ♥

3, Varit med om ett förhållande som avslutades hemskt? Nope.

4, Hur lång är du? Drygt 170 cm.

5, Hur mycket väger du? Alldeles för mycket haha, iaf enligt mig själv.

6, Några tatueringar? Inte än! Ska dock skaffa många, har massor av idéer! Vill ha på hela armarna, några på benen och på ryggen! Gärna någon som liksom klättrar upp på halsen också. Det är sjukt sexigt 

7, Några piercingar? Bara i öronen, då mina föräldrar är så fåniga. Pappa ville inte ens att jag skulle skaffa i öronen, då det är så förskräckligt fult! Dumma pappa haha, så vänta bara, bara drygt två år kvar nu.

8, OTP? Känner mig efterbliven, men vad betyder det hihi?

9, Favorit serie? Vampire Diaries & American Horror Story!!

10, Favorit band? BLACK VEIL BRIDES ♥

11, Någonting du saknar? Sommaren kanske, saknar att inte frysa hela tiden haha!

12, Favorit låt? Åh, svårt! Byter i stort sätt varannan dag, men kanske Twice med Little Dragon

13, Hur gammal är du? Femton år, född 98. 

14: Sjärntecken? Kräfta haha!

15, Någonting du letar efter i en partner? Ytligt; Lång, stora händer och bred rygg. Personligt; Humor, att personen är djup, ingen barnpol liksom. Omtänksam, gärna inte för envis. Jag som själv är aningen för envis för att det ska vara bra. Det blir bara massor av bråk, ger mig aldrig. Även när jag vet att jag har fel, inte för att jag någonsin har det dock

16, Favorit citat? Kolla på texten i headern. We All Go A Little Mad Sometimes.

17, Favorit skådespelare/skådespe? Har sedan många år haft en crush på Robert Pattinson. Så lär la säga honom och sen är det Jennifer Lawrence - men vem kan inte älska henne?

18, Favorit färg? Lila, svart/vit och silver, även en grön-blå-svart liknande - älskar den.

19, Hög eller låg musik? HÖG!

20, Vad gör du när du är ledsen? Ritar/skriver som någon jäkla galning, blir helt paralyserad. Okontaktbar. 

21, Hur länge tar det för dig att duscha?  20-30 minuter kanske?

22, Hur länge tar det för dig att bli klar på-morgonen? Har blivit jävligt snabb på slutet, så kanske totalt max 20 minuter med allt. Äta, klä på mig och sminka mig!

23, Någonsin varit med om ett slagsmål? Inte vad jag vet, hahahhaha

24, Turn on's? Som sagt, älskar stora händer och bredrygg. Mums ♥ Men mer personligt någon som man kan snacka med i timmar, utan den har pinsamma tystnaden. Eller om personen liksom är inteligent, har underbara argument. Även om personen är dominant, hahha - A little badboy-geek hihi ^^

25, Turn off's? Personer med "fel" åsikter, enligt mig. Dom som är så här, rasistiska, sexistiska och homofober. Usch fy fan, a sassy slap to them. Eller fett'igt hår, blä :C

26, Anledningen till att du skaffade blogg? Var uttråkad, och har kvar den för att jag älskar det :)

27, Största rädslan? Ankor, är verkligen liivrädd för dom. Blev jagad av en anka på stan i sommras -började bölgrina. Skit i våldtäksmän, bli mördad och liknande hemskheter. Ankor är den sanna fienden.

28, Senaste saken som fick dig att gråta? 

29, Vem var den sista du sa att du älskade? Min katt.. haha ♥

30, Meningen bakom ditt bloggnamn? Ville ha något som är roligt att säga, plus något som jag tycker passar in på mig

31, Senaste boken du läste? Förr eller senare exploderar jag - underbar!

32, Bok du läser för tillfället? Den femte årstiden

33, Senaste serien du såg? American Horror Story

34, Senaste personen du pratade med? Mamma

35, Förhållandet mellan dig och personen du senaste pratade med? Toppen-Hemskt, mestadels bra

36, Favorit mat? Vet inte, gillar inte så mycket mat hahhaha!

37, Platsen du senaste besökte? Var hemma hos Edvin tidigare idag

38, Platsen du senaste var på? Köket

39, Är du kär i någon? Nej absolut inte, har bara varit tillsammans med min kille i över ett år. Men varför skulle jag vara kär i honom för det? Kärlek är sååå överskattad. du'h?

40, Senaste gången du kysste någon? Tidigare idag

41, Senaste gången du blev förolämpad? Dagligen på underbara ask ♥

42, Favorit godis? Polkagris och choklad!!

43, Vilket instrument spelar du? Inget, är musikalisk obegåvad

44, Favorit smycke? Mina två ringar, en enkel silver ring och min prinsess ring som jag fick av två tjejer från klassen när jag var sex år - den är så underbar att man vill gråta

45, Senaste sport du spelade? Antagligen någonting på skolidrotten

46, Senaste sång du sjöng? Bröder av Lindus Svenning - har inte alls laddat ner den olagliget, nejnej.

47, Favorit raggningsreplik? "Ska vi gå ut i skogen och plocka kottar?" 

48, Har du någonsin använd den? Hahah nope, inte än *blinkblink*

49, Senaste gången du var med någon? Tidigare idag, var med Edvin

50, Vem ska gör denna TAG nästa gång? Alla som läser detta är nu utmadand att göra detta!

 

 

The Pretty Reckless - Heaven Knows

 
Stooor kärlek till deras nya låt, kommer lyssna på den till jag förstört den haha!  ♥

THE IMPOSSIBLE


"Maria, Henry och deras tre söner är på semester i det tropiska Thailand. När familjen njuter av solen vid poolen slits paradiset i bitar av den enorma våg som drar med sig allt i dess väg och splittrar familjen. The Impossible är baserad på en sann historia om en av de tusentals familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004" - Källa; Dreamfilm.se 
Rekomenderar denna film sjukt mycket, den är underbar. Så sjukt sevärd. Då den är baserad på en verklig händelse gör den hela ännu värre och jobbigare att se. Men du borde verkligen se den, ♥