En julhälsning från Hälsingland med stjärnan i topp.

 
 
 "Godjul alla där ute, glöm inte att sprida gläje, hopp och kärlek idag då julen är så himla viktig!"  Hahha, fuck that men har de gött ♥

Hur mycket tålamod ryms det i en katt?

Svar; Mycket, det finns oerhört mycket tålamod i en katt. I alla fall i min, förstår inte hur han orkar med mig. Jag är ju rent hopplös, var likadan med Edvin haha. Stackars dem hahahha. Lyckades inte ta en enda bra bild, suck. Får la förska igen, till något annat. 
Har kodat i flera timmar(ca. fyra dagar i timmar) och har en helt ny(helt och helt, utgår från denna men med stora förändringar) design! Kommer inviga den vid nyår, eller - antagligen första januari. Har lite andra planer smidade också, så håll utkik!

Det var ett tag sedan.

Nio dagar sedan senaste inlägget, tänker inte be om ursäkt även om det är synd. Älskar ju att fylla denna lilla blogg med inlägg. Men ärligt, det är för tungt för mig att behöva lägga ner tid och energi på att skriva inlägg varje dag. 
Annars då, vad har hänt sedan sist då. Har spenderat mycket tid med en vän, under mindre mysiga omständigheter. Förlåt för det.
I fredags var jag och några andra från klassen (och många andra estetare) på Brandgaraget och lyssnade på Smoke Signals! Det är min vän Charlies band, och två killar från min klass. Tror även att de kommer få en trummis som går i trean. De var as duktiga, alla är läskigt bra på gitarr haha! Ni kan gå in och gilla deras facebook sida tycker jag - klicka på bilden bara.
Dålig bild men, den får la duga.

En planlös fredagskväll leder till 100 procent till detta.

 
 
Vackraste flickan i världen, hahhaha, eller vad säger ni? Vad gör ni ikväll?

Sista kapitlet.

Då har vi gått in på årets sista kapitel, December. Dagen har bestått av julfix med klassiska jul toner i bakgrunden.