Att gå runt i pyjamas hela dagen.

ÄR TYP DET BÄSTA SOM FINNS!? Älskar söndagar av denna anledning - så mysigt. Gårdagen blev inte som planerat, den blev bättre haha. Följde inte med min far utan stannade hemma med min mor. Vi myste framför tv'n och kollade på en dokumentär om Bob Marley och var allmänt onyttiga. Beställde även hem lite sängkläder från Ellos och åkte runt i stan klockan halv elva på kvällen då det var lyskväll. Toppen mys.
Har dock inte varit en total såskopp idag utan har varit lite produktiv, har bla. gjort klart en svenska uppgift och börjat läsa boken inför nästa uppgift. Man fick välja bok själv så älskar våran svenska lärare, hon verkar as trevlig så det är alltid kul - även om hon bara är en vikarie för vår ordinarie lärare vi ännu inte hunnit träffa. 
Ska nu återgå till Stephen Kings fantastiska bok Carrie, dock är detta en nyåtgåva jag köpte. Har läst och älskat orginalutgåvan, dock var det min fars bok och ville så gärna ha boken i min egen samling. 

Ta och följ mig på tumblr.

Header ändringar.

Ny instagram.

 

Äntligen är den min.

- köpte denna idag, så jävla glad. Kommer spela denna på högsta nivå helt klart.

Gårdagen var toppen! Efter skolan åkte jag och Ida(ny funnen klass-vän) ner till stan. Vi slutade vid ett och halv tre åkte jag hem med min älskade Edvin. Vi låg hela kvällen i sängen och bara pratade, åh vad jag är kär haha. Imorgon bär det iväg på Stil-fest(?) med pappas bekanta. Följer med då de bjuder på tårta samt att det är lyskväll så kommer kunna ta massa fina bilder. Ska nu gå ner till päronen och umgås - ha en toppen fredag ♥

Två från idag.

 

Forever21.

WhoopWhoop - frisk!

Har äntligen blivit frisk, har varit sjuk sedan i lördagskväll så skönt att jag är pigg igen! Så nu bär det av till skolan, eller om cirkus en halvtimme. Börjar klockan nio är dag vilket är skönt, slutar även fem i tre - tror jag. Så det är skönt, ska gå ner och fixa mitt ansikte så jag inte ser lika död ut. Höres
Rockar även min nya croptop från NewYorker, så snygg!

Why tea is magical.

Fann denna via tumblr, kände mig tvungen att dela med mig. 

#SOPIGSTRAFFSKALA

Vill ha en kamera...

Något jag alltid varit intresserad av är foto, man kan fånga så mycket känsla i en enda bild! Så något jag defintivt ska spara till är en ny kamera. Min gamla är en ur kass från 2010 som tar bilder med sämre fokus än på min webbkamera. Några rekomentationer?

Första veckan i gymnasiet - avklarad!

Helt sjukt egentligen att lilla jag börjat gymnasiet nu är jag stor på riktigt haha! Är skit glad med skolan och linjen jag valde, så känns det nu i alla fall! På måndagen var det endast upprop och sedan efter en timme var det slut. På tisdagen var vi på skolan och "lärde känna" varandra - många charmiga filurer. 
 
Onsdagen var dock min stressdag, fy fan alltså. Sådana här dagar bokstavligen är omöjlig att kombinera ihop med mig. Vi skulle vara på en strand och bygga "sandslott" tillsammans i grupper(Es-14,13 & 12). Jag mådde dåligt och grät över detta redan dagen innan, fy fan. Men allt detta, åkte jag dit - klarade av allt, så sjukt stolt över mig själv! Kanske inte är något för vissa men, för mig är det stort. Men dock när vi var klara där och skulle åka tillbaks till skolan sprack allt. Så jag var tvungen att åka hem, var så sjukt trött, skakade och höll på att bryta ihop - vilket jag gärna undviker att göra inför min nya klass. 
 
På tor-fredag började lektionerna, som jag längtat. Kan inte säga mer än att jag är nöjd, gillar min klass det gör jag. Även om jag kanske inte pratar med alla finns det ingen som bara ew nej så det var skönt. 
 
kom precis hem från att ha varit hos Edvin, åkte till han direkt efter skolan. Så är koma trött då det var omöjigt att sova bredvid honom inatt - han är en riktig täck-knyckare. 
 
 

Tjugoandra

Hejsan! Har inte bloggat de senaste dagarna då jag varit fullständigt slutkörd. Pga hur jag är och fungerar blir jag oerhört trött av det här med att börja gymnasiet, inte liksom sömntrött utan mer trött i huvudet. Mer om min vecka får ni i ett inlägg imorgo. Idag slutade jag klockan ett vilket känns skit skumt, känns som jag skolkar haha! Men är som sagt lite i huvudkoma så måste lägga mig och sova en tag, höres!
låter som en gammal gumma hehhe.. 

Selfie time

Då var denna dag avklarad, gick bättre än väntat - som den pessimist jag är hade jag självklart förväntat mig det värsta. Mitt antagningsbrev hade inte kommit fram så jag tillhörde ingen skola och fick vänta ett år innan jag kunde börja gymnasiet, tur nog hade det.
 
MÅSTE ÄVEN KLAGA PÅ HUDIKSVALLS POLIS. (Läs detta inlägg) Dom la ner fallet då det inte fanns några bevis för att ta fallet vidare, men det som är lite lustigt är att polisen aldrig ens var där och kollade - liksom hur ska ni finna bevis från skrivbordet hade ni tänkt?!
 
Men i alla fall så gick dagen bra, efter skolan mötte jag äntligen upp Edvin efter att inte ha träffat honom på bra precis 2 veckor. Förhoppningsvis får jag träffa honom redan nu på fredag igen ♥ Nu ska jag lägga mig och läsa lite, gamla testamentet faktiskt...

Bara så här 224 dagar senare | Favorite Albums Part 2

 
 
Gjorde för 224 dagar sedan, detta inlägg - gör nu del två.
♦ After Tilde - The Amplifies Mojos
Även om albumet endast innehåller fem låtar måste jag säga att det är gultvärt. Favoriterna är All They Want Is Your Money & Peaceful Mind.
 
♦ Am - Arctic Monkeys
ÄLSKAR - Inte endast detta album men framförallt detta. Så himla grym musik - solklar favorit är Why'd you only call me when you're high.
 
♦ Fleet Foxes - Fleet Foxes
Måste säga att jag hittade detta album ganska nyligen(läs igår). Men det hamnade bland favoriterna redan på första låten. Favoriten är nog Your Protector & Tiger Mountain Peasant Song. Gillar rösten starkt, även känslan jag får i kroppen när jag lyssnar på dem. 

Fyra bilder som summerar en dag.

The Amplified Mojos

Känner att jag behöver dela med min om, The Amplified Mojos. Inte nog med att de är grymt talangfulla är alla verkligen ögongodis haha. Har lyssnat på deras album konstant de senaste taget och kan sjunga med utan problem, Måste nog säga att favoriten är All They Want Is Your Money eller Peaceful Mind. Då dessa pöjkar håller till i Hudiksvall har jag sett dem live flera gånger, framförallt i min gamla skolas cafeteria. Har absolut inget annat än gott att säga om dessa, verkligen fantastiska - Tycker alla borde ge dem en chans. Musiken är underbar, deras uppträdanden är obeskrivliga - man kan verkligen inget annat än att älska Fredriks anda på scen(syftar framförallt på sångaren). Ta en titt själva häär. Tycker inte endast detta pga. min svaghet för gingers heller haha!

Back to School, it's finally here.

Vilken klass ska du börja? Första året på gymnasiet, så jävla spänd.
Vilken dag börjar du? Det är upprop den 18, whoop! Endast tre dagar kvar nu :D
Hade du läxor över sommaren? Nope, men nörden som jag är har jag studerat ändå.
Vad ska du ha på dig första dan i skolan? Jag har ingen aning, antagligen kläder.
Vad är stressigast med skolan? Att få in allt i tid, typ. Men egentligen är inget speciellt, men kommer garanterat stressa sönder ändå.
Längtar du till skolan? JA!
Vad längtar du mest efter? Allt, plugget, nya människor - allt!
Vad är roligast att fixa inför skolstarten? Brukar inte fixa så mycket faktiskt hehe, 
I vilken klass började du sminka dig till skolan? På riktigt i 8an, då började jag ha det i stort sätt dagligen - innan hade jag "Smink Onsdagar". 
Kommer du ha ryggsäck eller handväska? Hatar att kalla det handväska men det är vad det är.
 
- Jag ska börja första året i gymnasiet, Estetiska programmet - Bild och formgivning på Bromangymnasiet i Hudiksvall för er som inte vet.
 

Älskart.

Älskar simmarna, de blir så himla underbara! Kan knappt vänta tills det att jag kan spela det riktiga, gillar det verkligen. Om något ska jag ändå klaga med denna faktastiskt demo, man kan endast göra ungdomar - lite synd.
 

Time to say..

- Har inte haft min vanliga hårfärg sen i sexan så är lite nervig, hihi.