❤ Mysmusik ❤

Kort vecka!

Även om vi precis har haft lov, så är det skönt att det är en kort vecka nu. Slutar för denna vecka idag, skööönt. Kommer dock ändå jobba skolarbete under dessa fyra dagar som är kvar av vecka 18. Då jag har i stort sätt rester i varje ämne..
 

So, I did this thing again..

1, Vet att denna egentligen är till för youtubers, men leker badass och gör det ändå. 2, Gör om denna då svaren är mega fel hehe
 
1, Vad har du på dig? En oversize tröja jag fick av Edvin och underkläder
2, Någonsin varit kär? Japp, är även det nu ♥
3, Varit med om ett förhållande som avslutades hemskt? Ska jag la inte påstå
4, Hur lång är du? Drykt 170 centimeter, dock varjerar det mellan 168-171½ beroende på vart det är jag mäter mig
5, Hur mycket väger du? Tre ton,
6, Några tatueringar? Inte än! Ska dock skaffa många, har massor av idéer! Vill ha på hela armarna, även någon vid typ nyckelbenen samt någon på ryggen. Vill även ha på fingrarna, liksom mellan(?) Gärna någon som liksom klättrar upp på halsen också.
Det är  sjukt sexigt med tatueringar
7, Några piercingar? Nope, vill dock ha. Septum är en jag vill ha, även snakebites eller medusa ^^ Får dock ännu en gång vänta tills jag blir 18 då jag inte får för mina föräldrar, men när jag väl skaffar får jag inte komma in i huset för pappa. Måste ta ut dom om det är så att jag skulle vilja gå in, så får la vänta tills jag flytter hemifrån - suck
8, OTP? Delena!!
9, Favorit serie? Vampire Diaries & American Horror Story
10, Favorit band? BLACK VEIL BRIDES ♥
11, Någonting du saknar? Hata mig inte men jag saknar hösten ^^
12, Favorit låt? Denna - förtillfället
13, Hur gammal är du? Jag är femton år och fyller 16 i sommar!
14: Sjärntecken? Kräfa
15, Någonting du letar efter i en partner? Ytligt; Lång, stora händer och bred rygg. Personligt; Humor, att personen är djup, ingen barnpol liksom. Omtänksam, gärna inte för envis. Jag som själv är aningen för envis för att det ska vara bra. Det blir bara massor av bråk, ger mig aldrig. Även när jag vet att jag har fel, inte för att jag någonsin har det dock. Men mer personligt någon som man kan snacka med i timmar, utan den har pinsamma tystnaden. Eller om personen liksom är inteligent, har underbara argument. Även om personen är dominant, hahha - A little badboy-geek hihi ^^ Även att personen ska vara skum-creepy, annars kommer detta ej fungera.
16, Favorit citat? Har tidigare haft ett, men känner inte samma sak för det längre så får lämna blankt här
17, Favorit skådespelare/skådespelerska? Läs DETTA inlägg, skäms dock över att jag glömde Emma Stone. Biggest female crush ever!
18, Favorit färg? Lila, svart/vit och silver, även en grön-blå-svart liknande - älskar den!
19, Hård eller lugn musik? Skulle för några månader säga hård, men har en period nu då jag lyssnar typ bara på instrumental eller liknande. En kär favorit 
20, Vad gör du när du är ledsen? Går och lägger mig i min säng.. Eller typ skriver/ritar som en galning
21, Hur länge tar det för dig att duscha? Beror lite på hur jag mår, mår jag sämmre kan det ta upp till 40 minuter annars kanske tjugo?
22, Hur länge tar det för dig att bli klar på-morgonen? Från det att jag vaknar på morgonen tills att jag lämnar huset tar det ca. en timme. 
23, Någonsin varitmed om ett slagsmål? Nja, men det var den här killen som jag alltid lyckades bråka med i mina yngre dagar. Går med honom än men liksom fy fan vad vi bråkade. Han är även skyldig till många blåmärken samt att jag började blöda näsblod X antal gånger. Detta varade la mellan 1-6an kanske? Men fy farao för denna pöjk. 
24, Turn on's? Läs vad jag skrev om vad jag sökte i hos en partner hehe ^^
25, Turn off's? Mesighet, usch. Personer med "fel" åsikter, enligt mig. Dom som är så här, rasistiska, sexistiska och homofober. Usch fy fan, a sassy slap to them. Eller fett'igt hår, blä :C
26, Anledningen till att du skaffade blogg? *Brist på liv*
27, Största rädslan? Förutom åska och ormar är jag verkligen hur jävla livrädd för Ankor. Blev jagad av en anka på stan i sommras -började bölgrina. Skit i våldtäksmän, bli mördad och liknande hemskheter. Ankor är den sanna fienden.
28, Senaste saken som fick dig att gråta? Läste en hemsk novell *snyft*
29, Vem var den sista du sa att du älskade? Min älskade Edvin
30, Meningen bakom ditt bloggnamn? Har ingen riktigt mening men, det är kul att säga Craziiiiie
31, Senaste boken du läste? Räknas noveller? Isf, en novell på wattpad.com
32, Bok du läser för tillfället? Vet ej, antagligen någon annan novell på wattpad om dom räknas
33, Senaste serien du såg? Dexter
34, Senaste personen du pratade med? Online= Edvin, IRL= Pernilla.
35, Förhållandet mellan dig och personen du senaste pratade med? Han är min pojkvän och hon är min mor
36, Favorit mat? Hahahhahaha, Makaroner, hemmalagade köttbullar och brunsås *0*
37, Platsen du senaste besökte? Coop med mamma
38, Platsen du senaste var på? Badrummet, duschade nyss ♥
39, Är du kär i någon? Kan man lugnt säga
40, Senaste gången du kysste någon? Edvin var här tidigare idag , Edvin♥
41, Senaste gången du blev förolämpad? Osäker,
42, Favorit godis? Polkagris och choklad.
43, Vilket instrument spelar du? Haha kan verkligen inte spela insrument, har noll kontroll så. Skulle dock vilja kunna spela piano eller trummor - älskar trummor *0*
44, Favorit smycke? En silver ring jag fick av mamma i sommras, fick den i sommras och har inte tagit av den än
45, Senaste sport du spelade? Haha, jag rör inte på mig
46, Senaste sång du sjöng? Helt klart en kär sommarlåt
47, Favorit raggningsreplik? "Ska vi gå ut i skogen och plocka kottar?" 
48, Har du någonsin använd den? Inte än och troligtvis aldrig heller
49, Senaste gången du var med någon? Var som sagt med Edvin tidigare idag
50, Vem ska gör denna TAG nästa gång? Alla som läser detta är nu utmadand att göra detta!

Daily Dose of Inspiration

- bilderna i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it
 

Fy fan för ormar!

Igår när jag skulle gå ut med Baloo, ser jag mina två katter nere vid täkten - ser att dom liksom håller på med något. Gissa vad? Jo en fucking huggorm! Jag är bokstavligen livrädd för ormar, men Sigge - en utav katterna. Låg typ en dm ifrån den så jag springer ner barfota ner på täkten. Knuffar bort Sigge och smart som jag är kastar jag en sten mot ormen för att försöka skrämma iväg den. Men min förmåga att träffa när jag siktar på något - existerar inte -, så själfallet nu när jag inte ska träffa ormen är det precis det jag gör. På huvudet, usch. Jag hatar ormar men jag vill fan inte döda den för det! Uscha vad den blödde också, så senare kommer mamma springande och skriker på mig att flytta på mig. Vet ni vad jag gör sen när jag kommer in, jo - bölgrinar. Döm mig. 
inte min bild -

Icon For Hire - Make A Move

The Art of Getting By

Detta har antagligen blivit min nya favoritfilm, älskar den. Är förälskad i hur George tänker och fungerar. Han intreserar mig, kan inte förklara på ett sätt men jag tycker väldigt mycket om denna film. En mys film som jag vill ha på dvd - så seriöst är denna förälskelse. 

Tag Time - The Vampire Diaries

1) How did you discover the show? - Jag sökte runt efter vampyr relaterade saker och BaBäm. Beställde hem säsong 1-2 utan att kolla upp något. En serie om vampyrer - beställ! Haha, typ så. Fastnade efter första avsnittet.
2) Who is your favorite character? - Damon, men var även ett stort fan av Alaric & Lexi när dom levde. Svårt, juh. Har även en fallenhet för Katherine
3) If you were a vampire, would you live off of human or animal blood? - Människor, hatar liksom hår i maten. Tänk att hugga tänderna i en kanin, är även för mycket av en djurvän för det. Älskar redan att bitas så, dock gillar inte Edvin det lika mycket haha!
4) Team Stefan or Damon? D-A-M-O-N
5) What’s your favorite supernatural power? - Gud så svårt, kanske supersnabbheten, nej. Delen att man kan leka gud - med nästan alla levande ting - skulle vara perfa. Så typ, alla(nästan) människor du väljer är din slav.
6. If u were to be a character who would u be? - Svårt, antagligen Caroline - så jag kunde smuffla runt med Klause. 
7. Have u read the book series? - Tyvärr inte, har hört att dom är totalt annorlunda gentemot serien men skulle gärna ge dom en chans!
8. Who’s ur crush on the show? - D-A-M-O-N
9. What was ur first initial thought of the show and did it change after u saw it? - Blev totalt förälskad i serien från första början, den har inte gjort mig besviken ännu så - är kär än haha! ♥
10. Who was ur favorite villain? - Ganska uppenbart men Klause. Älskar honom, haha. Onskan, medkänslan, bandet mellan honom och Caroline och det att han kan döda utan att känna skuld. Han är liksom den perfekta Hybrid'en någonsin!
- Källa till frågorna hittar ni hääärkollar ni på Vampire Diaries? Bilderna i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it
 

Online Journal

Har bestämmt mig för att skaffa en online dagbok, då jag - som säker många andra också, failar totalt varje gång jag försöker skriva i en för hand. Skriver duktigt i några dagar, skiter i det i tre veckor ect. Så nu har jag fixat i ordning men lösenorsskyddad sötnos här på blogg.se, känns skönare och enklare. Kan nå den överallt, dock kommer jag nog inte skriva dem värsta sakerna onlineh hehe. Men det är som sagt skönt att kunna skriva av sig + att jag kan fixa med olika designer! 
- bild via tumblr då - suck - min dator fortfarande är inne på lagning

Love them tattoos of yours

- bilderna i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it

Tisdag den Tjugo Andra.

Har precis kommit in efter gått på en liten promenad med Baloo. Måste säga att jag älskar vädret nu, det är liksom sommar väder! Har gått i linne och skjorts både idag och igår. Underbart, annat nytt. Åkte till Edvin igår och kom hem någongång tidigare idag. Super mega mysigt - som vanligt. Dock tror jag att han är relativt så trött på mig nu, har varit extremt klängig. Haha, men har en sådan där priod nu då jag verkligen är så har extremt kär. Typ nykär ♥ Vi spelade bla lite Halo, kan säga så mycket som att jag verkligen sög! Dock spelade vi även något annat först, man slog med en spade i marken(?) Imogon kommer också bli en bra dag, tror att mamma och jag ska fixa & beställa tapeter till mitt rum! WhoopWhoop! Ska gå nu, såg att mamma hade köpt en honungsmelon som jag ska slakta - bye!
- bild the la tumblr då moi dato is stillo broken - dock duger den då skogen där jag och Baloo gick såg ut sådär

Till sommaren

Untitled #1
Eftersom jag är sämst så har jag glömt både lösenord och mail-adress till mitt gamla polyvore konto, så har ett nytt. Heter Craziielunatic. Lika som förra gången dock med två i'n ist för ett. Har även bestämt mig för att köpa en sådan väska - en liknande. Älskar den där bruna-skin färgen samt fransara. Helt enkelt en underbar väska. 

Lyssnar på just nu

 

Nelly.com

Har tidigare tipsat om kläder från Nelly, men känner att jag behöver göra det igen. Men likom, KOLLA! Dessa är några av mina favoriter, verkligen älskar alla. Som ni kanske har märkt älskar jag klänningar med stora bokstäver och nelly har bland dom finaste enligt mig. Skulle gärna beställa dessa plagg men - är pank. Den blåa nere i västra hörnet, den är att döda för. Älskar spetsen och allt, samt den röda som bara är socker söt haha! För att komma till sidan klicka på bilden eller HÄR. Måste även säga att det är dags för mig att investera några klänningar, utom förra årets skolavslutnings klänning + en till är det närmsta jag kommer klänningar i min garderob lucialinnet - så illa är det
 

OMG!

Omg, omg omg. Kan ha fangirl'at aningen när jag såg Gregory's nya video! Herregud, han hade någon photoshop tävlig och, jag är liksom med i videon, OMG. Eller inte jag, men min bild. Dör lite haha - Bilden är med på 02.33. Klicka på bilden för att komma till videon
 

Non-Stop

Kom precis hem från stan, filmen vid såg blev Non-Stop. Helt okej, ganska långtråkig men inte dålig. Annars har dagen failat ganska så totalt, men fick träffa Edvin så. Något positivt, dock hade jag fortfarande feber imorse så jag kommer antagligen bli sjuk igen. Ska lägga mig nu och försöka sova, vill även passa på att säga att jag antagligen inte kommer blogga fören det att min dator är lagad. Skoldatorn är inte den bästa - därav ev. bloggbrist. Och ja, en väldigt gammal bild. Eller - den är från oktober.

The Social Network

Sitter just nu och kollar på tcn, är la på tiden haha! Överaskande bra, gillar den faktiskt än så länge. Är tillvisso bara femton minuter in i filmen, men den verkar lovande. Annars då, mår bättre. Är nästan frisk. Har feber men annars är det bra. Ska till skolan imorgon, med eller utan feber. Anledningar: Man får påskägg på skolan + att det blir bio med Edvin & Simon senare på kvällen. Vet dock inte vilken film det blir men jaja. Till något negativt är min dator trasig, ska lämna in den så snart som möjligt. - Sitter just nu vid skoldator
 

Jag vill fan inte vara en LINNEA!

Tog mig äntligen modet att prata med mina föräldrar om jag jag vill byta förnamn. Det är inget nytt utan jag har velat byta namn så länge jag kan minnas. Sedan jag började skolan har det minsta antalet Linne'or i min klass varit TVÅ stycken. Så innan jag bestämde mig för att prata med dom mailade jag skatteverket, då jag vill ha goda underlag eller vad man ska säga innan jag pratade med mina föräldrar. 
- "Är man under arton år måste vårdnadshavarna skriva under namnanmälan. Man kan en gång kostnadsfritt genom anmälan till Skatteverket byta ut, stryka eller lägga till ett eller flera förnamn. Ett av de ursprungliga namnen skall dock behållas." Detta mail fick jag tillbaks.
 
Läste även upp det för mina föräldrar igår ikäll, pappa slog bort det direkt. Sa att jag skulle vänta med det tills jag fyllde 18. Men jag vill fan inte vänta 2 år½ år innan jag byter namn. Jag vill göra det till sommaren, innan gymnasiet. För då när jag är arton, har jag ändå ett skolår kvar i gymnasiet och tänker inte byta då. Ville byta under lovet innan så att alla skulle känna mig som - istället för Linnea.
 
Det finns för tillfället två andra tjejer i klassen vid namn Linnea. Man kan enkelt missförstå vem som är vem när det är många som delar samma namn - speciellt när dom går i samma klass.
 
Detta är dock VERKLIGEN inte skälet till att jag vill byta namn utan jag är inte Linnea. Det är inte jag. ALLA mina vänner kallar mig för Svensson, även många lärare. Jag kommer antagligen inte lyssna om du ropar efter Linnea heller, för det är inte jag. När jag väl byter namn kommer jag inte förvänta mig att mina släktingar ska börja kalla mig det "nya" namnet. Det kommer jag inte, men jag vill inte leva resten av mitt liv med att heta Linnea. Aldrig. Tycker namnet Linnea är tråkigt, fult och helt enkelt så JÄVLA vanligt. Okej, namnet är inte svinfult - men då jag tvingas heta det hyser jag stort agg till det. Om jag kunde skulle jag byta i denna sekund om jag kunde. Men nej, mina vårdnadshavare måste skriva under namnanmälan. Pappa kommer ALDRIG göra det. 
 
Det fattar jag dock inte, han bryr sig sällan om mitt liv annars. Men när det gäller saker jag vill, saker jag brinner för är det ett stort nej. Men en lustig sak. När jag(innan jag ens hande nämt hans existens) fråga om Edvin fick sova här på fredag. Sa han ja, när jag fråga(på torsdagkväll) frågade om jag fick åka till Malta med min bästa kompis med hennes pappa(som dom då hade träffat kanske en gång) på måndagen. Sa han ja. Så ja, min far är lite lustig med sina beslut. 

Jag som en outfit

Om jag skulle vara en outfit, skulle jag se ut så här. En stor dela av detta är från Monki, skorna är Dr. Martens och halsbandet är från Forever 21 - hade dock velat att stenarna var röda istället för blå. Annars var halsbandet perfekt.