Dreams

Jag har alltid varit en drömmare, alltid. Jag älskar att försvinna in i min lilla bubbla där omvärden inte existerar och allt kan bli precis så som jag vill att det ska vara. Så om du och jag någonsin skulle ha en konversation och jag plötsligt inte reagerar eller svarar, betyder det inte nödvändigtvis att du uttråkar mig. Utan att jag började tänka på ett specifikt ord du sa, och så började min hjärna spinna vidare på det ordet. Så nu ska vi ta ett litet scenario haha. 
Du - Du Linnea, visst berättade jag om när jag var på semester på Mars & träffade Taylor Lautner!
Jag - Taylor Lautner, han är ganska snygg. Någon annan som är ganska snygg är Andy Biersack. Oh, hans röst är ju alldelles underbar. Tänk om jag fick träffa honom, undra om han kunde sjunga något för mig. Hoppas han väljer Lost It All, den är fantastisk. Kommer ihåg att jag lyssnade på den samtidigt som jag och Edvin skrev med varandra och han sa att han älskade mig för första gången. Edvin, jag saknar honom. Tur vad kommer han hit imorgon, shit. Jag måste duscha, även raka benen. Ska jag städa också eller är det för mycket? Och sen fortsätter jag drömma på om vad som händer när Edvin kommer, och omedvetet totalt struntar i min konversation med dig. 
Men till något ½ annat, kommer jag berätta om två återkommande drömmar x 2. Haha - Natt drömmar vs dag drömmar. Har gjort en liknande sak på en gammal blogg x 100 men tänkte göra den igen haha.
Så först kommer drömmarna jag brukar ha på natten & sen kommer återkommande dag drömmar.
1, Att jag dör. Det här är tillvisso en sak jag ofta dagdrömmer om också, men. Detta är hur som helst ett oerhört återkommande tema i mina drömmar. Att jag kanske får en sjukdom, ligger på sjukhuset. Ligger inne på mitt rum. Sammtidigt som jag ser när någon lärare berättar det för klassen, se allas reaktioner. Några av mina vänner & min släkt kommer och hälsar på mig på sjukhuset och sen slocknar allt. Det är oftast då jag vaknar.
2, Weird. Sådana där drömmar då det bara är kaos hela tiden men ändå verkar allt - make sense. Alltså, typ att man åker luftballong med sin morfar över Frankrike. Sen börjar det regna blåa grisar som joddlar på danska och allt verkar logisk. Sånna drömmar, det är sånna drömmar jag får. Sånna som ger en huvudverk.
 
1, Gå härifrån. Bara kunna resa mig upp från stolen i skolan, gå ut ur klassrummet. Lämna skolbyggnaden, kliva på någon buss och åka så långt härifrån som möjligt. Löjligt hur mycket jag faktiskt vill härifrån. 
2, De Övernaturliga.  Om allt de övernaturliga som ständigt är i mina tankar. Liksom, att vara a ghost. Vara där, se allt men ändå inte existera. Att vara vampyr haha, kunna springa genom skogen i ljusetshastighet. Aldrig behöva sova, underbart. Vara i förvandligen till att bli en varulv. - Och nej. Jag tror inte att att man går igen total smärta och att alla ben i kroppen bryts i förvandligen. Utan att det är en explotion av kraft och välbehag. Typ som en enorm orgasm kanske haha? Jag är så trött på livet som vanlig tråkig människa, önskar bara att allt sånt var äkta. För seriöst, har svårt att se något specifikt som är bra med att vara mänsklig.
 
- bilderna i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it
  Ditt namn
Stalker?

Mail(den publiceras ej)


Blogg/hemsida/tumblr:


Kommentar text nedan: