Youtubers

Har oerhört super tråkigt så gör min top nio med youtubers, vem/vilka är era favorit youtubers? ♥
 
Min favorit nummer 1, är helt klart aquamarintheone, älskar först och främst hans hår, och typ resten med honom haha ♥
Min favorit nummer 2, Underbara Hannah Walpole, helt klart en stor insperation - hon är även sjukt vacker! ♥
Min favorit nummer 3, Super gulliga och underbara Cherry Wallis - älskar alla hennes videos - toppen tjej!♥
4, StilaBabe09 ♥
5, Mollysgotmakeup13 
6, Chealytheninja ♥
7, Meekakitty ♥
8, Charlieissocoollike 
9, Verena Schizophrenia 
 
 

Favorit filmer

1, Beautiful Creatures - Ethan Wate drömmer mardrömmar om en flicka som han aldrig har träffat. När Lena Duchannes flyttar till hans lilla stad Gatlin, dras Ethan oförklarligt till henne. Han beslutar sig för att ta reda på varför det finns ett band dem emellan, även om det innebär att avslöja en hemlighet som kan förändra allt. Dom har även en awsome hemsida som ni kan hitta häär - har även boken.
2, Water For Elephants - På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till. - har även boken 
3, Underworld: Awakening - Kate Beckinsale är tillbaka! Efter att ha vaknat upp från 12 år i koma upptäcker Selene att hon har en 14-årig dotter som är en hybrid av vampyr och Lycan. I denna actionspäckade 3D-film måste de stoppa en biotekniskt företag från att skapa en hel armé av super-Lycans.
4, Warm Bodies
5, World War Z
6, Red Riding Hood
7, The Hunger Games
8, Gangster Squad
9, Hansel and Gretel
 
- Eftersom jag själv är lat har jag lånat beskrivningarna om filmerna, har alltså inte skrivit det själv - 
 

The Cinematic Orchestra - To Build a Home

 
 

Story Of The Year - Until The Day I Die

 
 

SOMMARLOOOOOV!

Nu har jag äntligen tagit sommarlov på riktigt! Hade avslutning i torsdags men eftersom jag missade att göra ett dumt matteprov fick jag åka till skolan idag! Hoppas på ett E på provet men Åsa sa att det snarare blir ett C, underbart! Så nu har jag äntligen sommarlov! Och det ska jag fira genom en riktigt lång promenad! Haha lol na, hade snarare tänk fortsätta med min StyckiePyckieMan! Den där svarta lilla filuren jag blogga om förut, men ska gå. När fick ni sommarlov, har ni några planer?
 
 

Dumma internett

Här hemma hos mig är internettet oerhört super dåligt, både på mobil & dator. Så därför har det inte blivit någon uppdatering de senaste dagarna, så tänkte bara berätta lite kort vad som hänt de senaste tiden!
Onsdag; Efter friluftsdagen gick Eriksson & jag snabbt ner på stan, sen åkte vi hem till mig då och då hon fixade mitt hår och naglar. Dagen var i det stora hela super mysigt, det var ett bra tag sen vi var med varandra efter skolan..
Igår; När jag kom till skolan stod Eriksson utanför skolan och väntade, sen väntade vi på resten av våran lilla grupp. Sen när vi gick in i klassrummet körde vi possitiva brevet, jag var tydligen bra på cyckla. Hahah - Sen efter det gick vi ut till ett enormt tält när 9orna + några andra uppträdde, många talanger! Efter det åkte jag, Ellinor och Eriksson på Hot Chili. Sen efter det åkte lilla Ellinor med mig hem till mig en stund - skit kul att vara med lilla gummsan! Men asså shit, jag har slutat åttan.. 
Men nu sitter jag och fipplar lite med en lista, inför den artonde haha. Plus att jag har gjort en liten filur som jag sedan slängde in i ungnen på 130°C, sen ska jag måla den svart - den kommer nog bli bra. Hörs!
 
 

GRATTIS ELLEN!

GRATTIS UNDERBARA VÄN! ♥
 

Klassen's dag

Idag på skolan hade vi något som vi kallade Klassens Dag, vi var på skolan dom två första timmarna. Först hade vi nån klass quiz - vår lärare hade kollat upp oss på skolan på facebook och letat reda på en massa små fakta om var och en i klassen och sen gick alla runt på skolgården och svarade på frågorna då. Ganska skojj faktiska, gick runt med Eriksson. Vi fick 16 av 22 rätt vilket är bra mycket bättre än vad jag någonsin trott! Sen efter lunch åkte vi ner till maln, och gissa vad? Jag doppade mig faktiskt - det var as kallt i början men efter ett tag gick de as bra. 
Imorgon följer eriksson med mig hem och då ska hon fixa mina naglar, mitt hår och lite annat inför skolavslutningen - ska nog bli skoj! Sen på torsdag är det skolavslutning, 
Två söta bilder på mig och Eriksson + en liten creepy på mig - hon heter Linnea men kaller henne Eriksson så ni inte tror att jag umgås med mig själv, riktigt så ensam är jag inte - typ. 
 

Sista veckan i 8an!!

Herregud, sista skolveckan nu! Helt sjukt att jag slutar åttan på torsdag! Känns som om jag började typ igår? Är sjukt stressad för de, tänk då hur det blir när jag ska gå ut 9an? Hur jädra stressad kommer jag inte vara då i så fall? MenMen, just nu ligger jag och kollar runt på twitter, helt beroende av de-kollar typ var tredje minut, minst! Haha, kom hem från Edvin igår efter att ha sovit där - det var mega mysigt -  men orkade inte starta datorn så la mig framför tv;n resten av kvällen typ! Tror dock att jag satte igång datorn ändå, spelade antagligen sims haha! Helgen har varit underbar! I fredags cyklade vi ner till en strand och var där en stund, de va as varmt men solen lyste inte så den var inga folk där! Sen på kvällen åt vi och resten av hans familj hos hans kusiner, de va roligt! Senare på kvällen såg vi runt på olika filmer, såg dock inte en hel film någon gång! Och igår gjorde vi inte så mycket, tog den mest lugnt och myste ♥ Helt kär i denna låt! ♥ Vet att vissa tycker att den är lik Pompeii, visst finns det likheter men denna låt är såå himla mycket bättre! Vilken tycker ni är bäst, den här eller Pompeii?

 

 

Greg Laswell - Comes and Goes

 

Juni 2013

Tänker börja med något nytt här i bloggen, så det går ut på att jag visar mitt top nio artister/band jag lyssnat på mest under månaden - Lyssnar någon av er på dom? ♫ 

1, Black Veil Brides - låtarna; Carolyn, Die For You & Shadows Die

2, Mayday Parade - låtarna; When I Grow Up, Terrible Things & You're Dead Wrong

3, Of Mice And Men - låtarna; Second & Sebring, My Understandings & When You Can't Sleep At Night
4, Thrice 
5, Three Days Grace
6, Stone Sour
7, Bring Me The Horizon 
8, Fall Out Boy 
 
 

Tatueringar

Någonting jag verkligen dyrkar är tatueringar, vill skaffa en så sjukt gärna men får vänta cirka fem år innan jag kan! Har dock ingen ideé om vad det ska föreställa men jag lär la komma på någonting. Vill börja med någonting lite mindre tillexempel på armen som sedan sprider ut sig över resten av armen, till axeln och så vidare, tatueringar är ju så sjukt sexigt!
Vill någon av er skaffa tatueringar, om ja - var och vad? Om nej, varför?

- bilderna i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it
 
 

Första inlägget

Kör en liten pressentation så, tja ni får redan på vem jag är! 
Mitt namn är för tillfället Linnea Svennson - ska byta namn snart! Jag är femton år, går sista året i grundskolan på en awesume skola vid namn Glada Hudik Skolan - det är en friskola. Saker jag älskar är att vara med min kära pojkvän Edvin, vara med mina underbara vänner & måla! Även att skriva och läsa - läser 24/7! Några andra saker jag älskar är svart vita bilder, speciellt all de övernaturliga ting, musik & oerhört mycket mer som ni definitivt kommer få veta mer om! Jag är en nattmänniska, kommer alla gånger välja natt före dag! Jag är en serie, musik & film nörd, så tja. Kan möjligtvis kanske tipsa om det. Men nu ska jag gå, hejdå ♥