Besök av ingen mindre än Kenai.

Imorgon kommer bli rätt chill, har mattex2, historia och sedan foto. Efter skolan åker jag, mor min iväg och hämtar ett paket. De kommande onsdagarna verkar bli rätt så värdelösa, börjar kvart över nio och kommer antaligen sluta halv tolv - suck.
Men igår: Jag och min mor var på promenad med vår hund Baloo, sen när vi kommer bakom våran loge ser vi att Kenai har varit och rivit upp ett jordgeting bo.Tidigare på morgonen var det inte upprivet kan jag då säga och då det är mindre än 100 meter ifrån mitt hus där jag bor och mindre än 40 meter från där jag och Edvin sov i tält förra sommaren är jag skit skraj. Har varit extremt livrädd för att ev. möta en björn i skogen sedan jag & min dåvarande bästa vän mötte en i skogen - 19 apil 2009, om jag inte minns fel. Det var dessutom på samma ställe som vi mötte den. Tog mig flera timmar igårkväll att ens slappna av så pass jag skulle kunna sova. Var, eller är så jävla rädd. Hatar detta, fy farao.
Postat av: Linnea Eriksson

Haha ne men gud va hemskt, kommer fan ihåg när vi såg en björn där i skogen. Blää.
Och du! Kan säga dig, de finns as mycket björn här också i Svenstavik. Shit dom har till och med sagt åt oss att inte vara ute så jätte sent på kvällen eller att vara i skogen ensam osv.

Svar: Fyfan, varför måste de ens finnas här i Sverige haha >:c
Kramar Linnea

2014-09-02 | 23:02:23
URL: http://nattstad.se7erikssonlinneaDitt namn
Stalker?

Mail(den publiceras ej)


Blogg/hemsida/tumblr:


Kommentar text nedan: