Skumt inlägg + min kärlek till Justin.

HAHAH HEJ! Det känns som att jag typ är på droger haha, har inte testat - nejnejhej haha, men allt är bara flummbumm. Har inte ätit något konstigt vad jag vet, bara fiskpinnar. Brukar inte äta det { lögn, äter det så ofta som möjligt}. Kan inte sova heller, vill dock sova, men dom som säger att dom älskar att sova. Dom ljuger. Man kan inte älska själva akten att sova då man under det tillfället är medvetslös.
Möjligtvis tiden när man lägger sig precis innan man lägger sig, eller då när man vaknar. Så ni som säger att ni älskar att sova ljuger! Något annat jag tänkt på på på sistone, haha stammar fast jag skriver najs! Hahha glömde bort de, men vill börja skriva igen. Alltså inte inlägg, det gör jag - uppenbarligen. Men liksom berättelser, har verkligen all inspiration och vilja till att skriva men vet inte vad jag ska skriva. 
Det är la det som är problemet, det tar liksom bara stopp.
 
En annan ska, JAG ÄR KÄR I JUSTIN BIEBER. Eller hur fan man nu stavar, inte pga. hans musik eller hur HAN är som artist/person. Utan pga. någon jävla fucking fanfiction. Inte nog med att själva novellen i sig är totalt kass, den är även fullproppade med diverse stavfel, grammatik och tempus-fel. Får nå fel när jag läser det. USCH. Han är dock perfekt, Justin alltså. Hans karaktär, mums! Usch, vill slå mig själv med en taggig åsna. HAHHAHA underbart, det vill jag se. Tänk dig personen du hatar, som sitter och slår sig själv med en taggig åsna.
FATTA VAD UNDERBART!?! FUCK YOU MISTER BISTER, gå och dö! Okej, gö inte det men byt skola, stad och land så får du leva :)
- Gud vad är det med mig idag? Flummbumm, undra vad vi har i skolan imorgon.. Jag är sugen på glass, vi har inte glass. Suck!
Min patient vill skaffa en kattunge btw! Varför? "Jag gillar katter"  Tycker han borde skaffa en kisse, jag gillar kissar. HAHHAHAHA - katter, inte akten. hahah usch(?) Jag är omogen idag, hahha wtf? Jag är omogen varje dag :D Någon mer som är omogen är X antal tjejer i klassen, sluta med att kasta alla dessa blickar. Jag fattar om du inte tycker om mig och så, jag menar jag är jag, men du behöver inte bitch-blicka mig för det? Ingen borde gilla mig. Jag är dock inte ensam, har vänner. Fattar dock inte varför, vissa ifrågasätter nog varför dom blir mobbade om dom blir det.
 
Jag ifrågasätter dock VARFÖR JAG INTE blir mobbad. Jag menar, jag hade mobbat mig hahha. LIVET OCH ALLA DESSA GÅTOR. Skrev kåtor först men, dom ifrågasätter jag inte. Alla är kåta monster ibland, eller bara monster. Jag vill vara ett monster, härom dagen snackade vi i skolan - mitt gangsta-gäng, om att bli vampyrer. Jag skulle göra allt för att bli vampyr, typ suga blod av massa människor och kunna döda människor men ha något att skylla på.Ditt namn
Stalker?

Mail(den publiceras ej)


Blogg/hemsida/tumblr:


Kommentar text nedan: