Gårdagen.

Var helt fantastisk haha. Även om morgonen bara var så otroligt löjlig, slutade tjugo över nio haha! Så åkte hem till bruttan ni ser på bilderna ovan i några timmar innan jag åkte till en annan vän. Åh vad jag gillar dessa männskor. Nu är det helg, långhelg. På måndag är det studiedag, whoop. Även första december, fuck. Fan var fort 2014 har gått! Känns som att det var några veckor sedan jag åkte hem till Edvin för att fira nyår där haha. Men ni får ha en toppen helg, för de ska jag ha - ensam dock.

#AHS, hehe.

Trött på livet.

Killstar cravings

Kaos.

Den här veckan alltså, fyfan skjut mig. Den har resulterat i två akuten besök, ett enormt bråk och bara ändlöst med kaos. Blod, svett och tårar kort sagt. Så: har nu fått antidepresiva utkrivna, "whoop". Sover alltså ännu mindre än vanligt, har varit vaken sedan ett inatt - så håller på att somna nu haha. Men ska hålla mig vaken några timmar till så jag inte vänder på dygnet. 
"Men nu kan de la bara bli bättre". Ah, visst. Det kommer säkert börja snöa snart bara för det också, snart ska alla tomtar fram - det är la kul i alla fall. Älskar julen mer än något annat i livet #halvlögn. 

What I want for christmas.

 

16 November 2014.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men vill inte att det ska eka tomt här ändå. Åkte till en vän igår och spenderade natten där, kvällen var underbar även om jag fuckade upp allt från när vi vaknat. Usch, fy, blä. Imorgon är det måndag också, ännu mer usch, fy och blä. 
Varför måste jag öppna käften bland? Allt är så jävla mycket enklare och bättre när den är stängd. Men när jag är tyst så är det ju också fel såklart. Utöver att mitt psyke krashar verkar även min kropp göra det. Speciellt när jag umgås men en specifik vän, då slutar allt möjligt att fungera. Mina lungor slutar bokstavligen att fungera, eller något sådant. Får ingen luft, blir typ som en lucka eller något. - Uscha, ska sluta klaga så jävla mycket, "puss och godnatt". 
 

Serier som jag följer.

Oh shit, I like Satan...

 

Hell yeah, I love this shit.

12 November.

Har beddat ner mig i sängen, gjort i ordning en kopp te och med en kär bok i högsta hugg. Mycket mysigare kan man inte få ♥ Arkivbild.
 

Fan vad jag älskar hennes röst.

Det 500'de inlägget!

Wow, är inne på inlägg nummer femhundra. Bra jobbat! Håller på med ett litet prodject som ni snart kommer se vad det är, exalterad! ♥ - så det kommer ligga lite lågt med inlägg de kommande dagarna tror jag, men tro mig - de kommer vara värt det!

Anna Linnea Svensson =

Ugly, fat, a failure, depressed, boring, weird, twisted, disgusting, sick, broken, useless, alone, clueless, confused, fragile, anxious, pathetic, unlovable, annoying, distant, trash, lonely, bitter, desperate, to loud but to quiet, heartbroken, always tired, crushed, suicidal, dumb, never gonna be good enough, unattractive, empty and just so fucking worthless.

Black Veil Brides fourth album.

Som många av er redan vet älskar jag Black Veil Brides mer än något annat i livet. Jag förstår knappt själv hur jävla mycket jag älskar dem. Mina föräldrar som knappt snackar med mig om det är något de inte gäller något de är missnöjda över vet till och med vilka de är. Har dyrkat dem sen 2010. Jag var Tolv år då, nu är jag sexton. Det är fyra år av dyrkan och kärlek till detta band och deras låtar. Så ialla fall: nu har mina älskade pojkar släppt ett nytt album - deras fjärde. Så tänkte att ni kunde få mina synpunkter om det!
De första två låtarna, Heart Of Fire och Faithless släppte de ut innan de övriga låtarna. Båda är riktigt grymma och verkligen älskar faithless! Lyssna på texten för fan, den är så eiuegopjerjpggh! 
Tredje & Fjärde låtarna måste vara mina främsta favoriter på albumet, har ni inte sett musikvideo'n på Goodbye Agony kan ni göra det här. Älskar de små detaljerna genom videon, även alla vinklar på Jake - mums.
Stolen Omen och Crown Of Thorns måste nog vara de låtar där jag tycker att musiken är "bäst". Jämnför man deras tidigare låtar och dessa märker man vilken utvecklig de har gjort. Inte bara låtmässigt utan även hur mycket bättre de har blivit på sina instrument. Blir stolt över mina bebisar ♥ Vad tycker ni om albumet?
 

Please make it stop.

Tumblr.

Första november.

Åkte in vid tre, kom precis hem. Kommer få åka in om några dagar igen, fick medicin men inte för det jag behöver. De sa att det var störst sannorlikhet att det var det här felet som jag nu får medicin för men de kunde dock inte garantera att det var de som var felet. SUCK. Alvedon eller Iprem fungerar inte heller, åh.. Gråter ärligt av smärta, ändå skickar de hem mig. Fyfan.
arkivbild från mitt senaste Akuten besök, från i mars om jag inte minns fel.