HAHAHA

-

- bilderna i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it

My Personal Area

- bilden i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it

Can Music Save Your Life?

2014-05-29

Igår var en bra dag - mest för att det var sista skoldagen på denna vecka. Efter skolan följde Älskingen med hem! Vi kollade bla. på film, mer exakt Beastly. Bättre än vad jag trodde - rätt så mysig. Väckte honom även tidigt idag, före sju hehhe. Kan verkligen inte sova länge när jag är ledig, suck. Dock kommer han åka hem om mindre än en timme. Ska även börja läsa om bokserien jag läste ut förra veckan.. Edvins låtval ↓

Doften av koskiten = Bra dag med super seriös campose.

 
 

- Quote

the perks of being a wallflower

Happy Mothers Day!

Idag är det som sagt morsdag! Så idag har mamma och jag(Läs mamma) bakat skit gott bröd, bla. Medelande till min mor om hon eventuellt skulle hitta hit: Jag älskar dig mer än allt, vet att det är lite små smörigt men jag skulle inte klara mig utan dig i min vardag. Även om du rent ut sagt är ganska korkad och lite små tjatig så älskar jag dig mer än allt. Jag älskar dig till månen och tillbaks ♥ Och även om jag inte uppskattar gåvan jag fick av dig så tack, tack för att du gav mig livet. 
Till något annat så har jag börja skriva, på riktigt. En helt ny berättelse, är så inspererad nu när jag läst så mycket på slutet. Dock har jag lite svårigheter här och där men det flyter ändå på relativt bra, är dock osäker på hur berättelsen kommer utveckla sig - men det lär jag la märka. Här är en spellista jag lyssnar på under tiden som jag skriver, instrumentalt och bra. Lyssnar även på denna under tiden jag pluggar - tror dock att det är 1-2 låtar med text men. 
 

Från fobi till förälskelse

Från fobi till förälskelse, åskan. I flera år har jag varit totalt livrädd för åska, jag har varit på gränsen till att börja bölgrina flera gånger pga. åskan. Men nu, jag känner ro. Jag älskar när det åskar, blixtrar och regnar! Jag slappnar av, kan sova lugnt. Eller tja, oväder i allmänhet. Jag älskar allt med regn, oväder och mörka dagar. Det är det värsta men sommaren, att det aldrig blir mörkt. Älskar därav hösten, ingen snö men mörkt om nätterna. Personligen är jag ju en nattuggla - jag vill känna mörkret. Jag har liksom as svårt att sova/bli trött om det inte är mörkt.
Det har även åskat hela kvällen nu så jag är lycklig ^^
- bild via tumblr, 

En helt vanlig lördag

Har precis läst klart sista boken ur en trilogi, mitt liv är över. Vill aldrig att berättelsen mellan de två parterna ska ta slut, VILL HA MER. Men även idag var en vacker dag, har legat ute i skuggan och läst sedan jag vaknade i princip. Gårdagen var lyckad till 98 procent, fick skoskav varav två procent försvinner. Först fram till lunch hade vi fridrott på Glysis, sedan åt vi en mindre lyckat pastasallad. Sen var det dags för Thaiboxningen, det såg skit kul ut - och jobbigt. Dock kunde jag inte vara med hela tiden, av personliga anledningar. Sen gick vi hem till Ellen, åt taccos med hennes kära syster + pojkvän. Och sedan gick vi iväg på bion, Godzilla. Jävligt bra bio-film, dock gillade jag inte utseendet på Muto. Jaja, en fantastik kväll. 
- ja, jag älskar dessa mirror-bilder, 

Today and imorgon

Idag har varit en förvånansvärt bra dag, även om den började lite surt. Failade med flit på ett prov, känns mega surt att när man kan svart men inte skriver det. Men vad gör man inte för att få underkänt? Annars har dagen varit fylld med skratt, kärlek och examensrepition. Efter skolan åkte jag och Ellen ner till stan, köpte en bok och gick sedan iväg till bibblan, kulturskolan har utställning där - med en utav mina bilder.. Känns lite sådär men jaja, imorgon är det även friluftsdag - Thaiboxning och fridrott! Efter detta åker vi hem till sötnosen Ellen med resten av tjejorna! Sedan på kvällen går vi på bio, enra någon X-men sak eller den där jätte ödlan - Godzilla(?)Men ska lägga mig nu läsa lite, hörs! 

They Don't Need To Understand - Andy Black

"It's only a bad day not a bad life" - a deep quote bro.

 
 
Har försökt skriva ett fucking inlägg hela kvällen men nej, det går inte. Vet inte vad jag ska skriva, hur jag ska skriva ect. Är helt enkelt bara så förbannat trött, på allt haha. Imorgon kommer Edvin hit dock, lite lycka i livet kan ju inte skada.
- UTMANING: SKRIV ERAN FAVORT BOK I KOMMENTAREN, EN AV ER FÅR EN LÄNKNING I NÄSTA INLÄGG
Sneaky way to hitta a new bok att read - that svengelska tho(mega.serious.chick.com)

Of Mice & Men - Would You Still Be There

Cravings

Brottas

Vill berätta en sak för mina vänner, har velat berätta länge nu men det har liksom inte blivit av. Inte direkt som jag bara kan slänga ut det i matkön och fortsätta som ingenting, jaja. Dagen lär la komma, en annan dag som är läskigt nära är skolavslutningen. Får panik, är inte redo än haha! Har känt vissa av dessa människor sen DAGIS, två sedan deras födelse i princip. Usch, ångest :( Igår var Edvin här, dock kunde han inte sova över - han skulle till Uppsala och plantera skog(?) med hans familj haha. Ska snart även åka iväg och handla med päronen och sedan iväg och göra något utomhus. Det är fantastiskt väder, kanske cykla? Behöver även färga min utväxt, har skjutit upp det allt för länge - ska snart också börja bleka det! I sommar kommer jag bli blond en stund, mest för mammas skull innan jag färgar det vidare till en färg. Det var verkligen as länge sedan jag var blond, haha det är min original hårfärg ^^

Musikterapi.

 

Att all lycka kan försvinna så jävla fort.

- bilderna i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it
 

Läser

Ligger just nu och läser, men ska snart åka iväg till kulturskolan - jag vill/vill inte men det är sista gången innan terminsavsltningar. Har även lite smått panik då som varje gång - år det utställning. Denna gång är det dock bara ett verk man sätter upp men ändå, vill inte visa.. Men till något annat, så är jag stolt över mig själv. Bortser man från tiden jag spenderar vid datorn under skoltid har jag inte suttit vid datorn mer än tre timmar sammanligt sedan i lördags(?) Stolt, gillar det. Här får ni även ta del av ett grymt album, ska även klämma in lite repetion inför nationella imorgon! Ämnet är So och indelningen Samhällskunskap - kunde inte varit nöjdare över det. 

Some inspiration

- bilden i inlägget har jag funnit via tumblr, google eller we♥it