Favorite Albums Part 1

Hittade ett sånt här inlägg på denna blogg (checka!) och tänkt, "varför inte?" Så här kommer mina favoritalbum del ett, kommer en del två för eller senare - antagligen fler delar också! Så, Let's go!
 
 
Favoriter från albumet; Black Flies, Diamonds, The Fear och Only Love. Hittade den här lilla änglarösten i början av november/ slutet av december. Och jag fullkommligt älskar hans röst - den är som en ängel! Alla låtar på detta album ligger oerhört varmt om hjärtat 
 
Generellt är det en ganska dålig idé av mig att välja ett album av Black Veil Brides - då de är väldigt sällan jag faktiskt inte har några av deras låtar på min ofavorit listan haha! Men om jag gör en liten kompromiss så. Från detta album, måste låtarna jag lyssnat allra mest på vara; Lost It All, New Years Day, Resurrect The Sun och Revelution
 
Favoriter från albumet; Before I Die, Where Did The Angels Go, Still Swingin och Breathe You In. Men ärligt talat skulle du kunde välja vilken låt och jag skulle sjunga med för kung och fosterland. Verkligen älskar detta album av Papa Roach, alla låtar är mums haha!
 
Favoriter från albumet; Call Me, Second Chance, Sound Of Madness och I Own You - detta är nog ett utav mina favorit låtar genom tiderna. Jag verkligen älskar själva rösten i låtarna, och själva soundet av Shinedown. Som stolt är ett utav mina favorit band.
 Ditt namn
Stalker?

Mail(den publiceras ej)


Blogg/hemsida/tumblr:


Kommentar text nedan: