VECKANS HOROSKOP

Väduren
21 mars – 20 april
Om du är på väg in på en arbetsintervju, ska ha ett viktigt snack med en mentor, chef eller lärare denna vecka, så är timingen helt perfekt, kära Vädur. För den Vädur som borde prata med en chef eller liknande är det en god idé att ta tjuren vid hornen nu. Helgen handlar om vila och intimitet blandat med att träffa nya människor och få goda nyheter vad gäller ditt hem eller din familj. Fullspäckat med andra ord.
Mest romantiska dag: 28 februari 

Oxen
21 april – 21 maj
För dig som har en stabil partner är läget perfekt för att planera in ett äventyr ihop, kära Oxe, en lång resa till exempel. För singel-Oxen är det ingen dålig idé att fundera lite över vilka studier du är sugen på i framtiden. Helgen ser ut att förändra ditt sociala liv och ge det ny fart och medvind. Många Oxar är också sugna på en kort resa under helgen – go for it!
Mest romantiska dagar: 24 & 28 februari 

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Den här veckan innehåller en del stiltje, vilket sällan är det en Tvilling vill höra. Det roligaste jag kan erbjuda är goda, men inte överdrivet spännande, nyheter kring din ekonomi. Men håll i dig, kära Tvilling, för till helgen blir det mer action än du hinner med. Inte bara ökar livet tempo överlag, utan du ser dessutom ut att få ett gyllene tillfälle att visa upp dina bästa sidor på jobbet, i skolan eller till och med mer offentligt än så…
Mest romantiska dagar: 26 & 28 februari 

Kräftan
22 juni – 22 juli
Den här veckan bjuder på en romantisk stämning som du gärna tackar ja till, kära Kräfta. Mindre välkommet är en oväntad uppgift eller ett missförstånd på jobbet eller i skolan som sätter lite extra press på dig mitt i veckan. Men låt inte det här ta din energi, helgen är rentav lysande och förutom resor till främmande platser och goda nyheter kring en ansökan slår det romantiska gnistor kring dig.
Mest romantiska dagar: 24 & 28 februari 

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Kära Lejon, den här veckan bjuder på ett perfekt tillfälle att klippa sig, köpa lite möbler eller investera i en fin present till dig själv. Du behöver kanske inte ta i så du spricker, men det finns mycket som tyder på att du går en ekonomisk nystart till mötes nu och har råd att lyxa till det lite. Du har chansen att göra fina fynd nu, så våga pruta, fråga och rota runt lite extra på loppisar och reor. Romantiskt sett har du chansen att lära känna någon på ett djupare plan nu.
Mest romantiska dagar: 26, 27 & 28 februari 

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Din one-and-only, oavsett om det är en bästis eller en romantisk partner, gör den här veckan lite extra gyllene för dig, kära Jungfru. Även om stora delar av veckan kan kännas lite extra sega eller, ännu värre, omöjliga, så går du en spännande, romantisk och intensiv helg till mötes. En nära relation blir lite extra speciell nu.
Mest romantiska dagar: 24 & 28 februari

Vågen

23 september – 22 oktober
Se upp för ett missförstånd och oväntad turbulens mellan dig och en partner i mitten av veckan, kära Våg, inte sällan på grund av någonting på jobbet eller i skolan som du plötsligt måste ta tag i. Med den varningen utfärdad kan du i övrigt se fram emot en väldigt produktiv vecka där du kan få mycket gjort, så pass att du till och med är i färd med att dra igång nya projekt när helgen kommer.
Mest romantiska dagar: 26, 27 & 28 februari 

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Det börjar surra längst ner i maggropen, kära Skorpion, och det börjar kanske till och med kännas som fjärilar. Det verkar som att kärleken bestämt sig för att hitta dig, oavsett vad du tycker om det, och med romantiken följer dessutom ökad kreativitet. Framförallt helgen bevisar detta, men var också beredd på spännande nyheter kring ditt jobb. Goda nyheter är på väg in.
Mest romantiska dagar: 28 februari, 1 & 2 mars 

Skytten
22 november – 21 december
En extra bonus i form av pengar kan bli aktuell nu, kära Skytt, grattis! Utöver detta handlar mycket denna vecka om att komma i ordning, och speciellt vad det gäller på hemmaplan. En flytt ser lovande ut nu, men även renoveringar, ommöbleringar eller bara lite mer tid med familjen ger bra energi nu. Även en Skytt behöver ett tryggt hem.
Mest romantiska dagar: 26, 27 & 28 februari 

Stenbocken
22 december – 19 januari
I motsats till förra veckan, då det skar sig mellan dig och en vän, verkar du denna vecka kunna få en fin vänskaplig kärleksbetygelse från någon. Fint, kära Stenbock, och fler goda nyheter är på väg. En kort resa under helgen ser ut att ge en fin nystart, och om du reser med en partner kan det bli extra mega superfint.
Mest romantiska dagar: 24, 25 & 28 februari, 1 & 2 mars

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Den här veckan kan bli väldigt avgörande vad gäller dina inkomster, kära Vattuman, så tänk efter noga vad du tjänar, borde tjäna och vill tjäna. Om det är någon gång du ska ha ett lönesamtal i år så är det denna veckan eller nästa. Ett annat viktigt tema denna vecka handlar om träning, och det ser ut som att du är redo att göra ett försök med en ny träningsmetod. Go for it!

Mest romantiska dagar: 26, 27 & 28 februari

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Okej, kära Fisk, är du redo för en av 2014 mest spännande veckor? Den här veckan kommer med extra fin social stämning men kanske ännu viktigare, en nymåne i Fiskarna som ger dig chansen att sikta på något du drömmer om. Nymånen är som starkast på fredag och två veckor efter det, men blir lite svagare för varje dag efter fredag, så go big nu i helgen med att sikta, skjuta eller claima något. Kärlek, jobb eller något helt annat, allt är möjligt nu, you can do it!
Mest romantiska dagar: 28 februari, 1 & 2 mars

KÄLLA

Postat av: Rebecca

Intressant å läsa :)

Svar: hih, älskar att läsa horoskop :D
Anna Saarela

2014-02-28 | 11:20:38
URL: http://byrrebecka.blogg.seDitt namn
Stalker?

Mail(den publiceras ej)


Blogg/hemsida/tumblr:


Kommentar text nedan: