Första veckan i gymnasiet - avklarad!

Helt sjukt egentligen att lilla jag börjat gymnasiet nu är jag stor på riktigt haha! Är skit glad med skolan och linjen jag valde, så känns det nu i alla fall! På måndagen var det endast upprop och sedan efter en timme var det slut. På tisdagen var vi på skolan och "lärde känna" varandra - många charmiga filurer. 
 
Onsdagen var dock min stressdag, fy fan alltså. Sådana här dagar bokstavligen är omöjlig att kombinera ihop med mig. Vi skulle vara på en strand och bygga "sandslott" tillsammans i grupper(Es-14,13 & 12). Jag mådde dåligt och grät över detta redan dagen innan, fy fan. Men allt detta, åkte jag dit - klarade av allt, så sjukt stolt över mig själv! Kanske inte är något för vissa men, för mig är det stort. Men dock när vi var klara där och skulle åka tillbaks till skolan sprack allt. Så jag var tvungen att åka hem, var så sjukt trött, skakade och höll på att bryta ihop - vilket jag gärna undviker att göra inför min nya klass. 
 
På tor-fredag började lektionerna, som jag längtat. Kan inte säga mer än att jag är nöjd, gillar min klass det gör jag. Även om jag kanske inte pratar med alla finns det ingen som bara ew nej så det var skönt. 
 
kom precis hem från att ha varit hos Edvin, åkte till han direkt efter skolan. Så är koma trött då det var omöjigt att sova bredvid honom inatt - han är en riktig täck-knyckare. 
 
 
Postat av: Veronica

Fan va bra du är! Lycka till med resten av gymnasiet c:

Svar: ♥!
Anna Saarela

2014-08-24 | 14:40:13
URL: http://loolliipoop.blogg.seDitt namn
Stalker?

Mail(den publiceras ej)


Blogg/hemsida/tumblr:


Kommentar text nedan: