-

 
 

Höstlovet 2013

Tjenis bloggen! Som ni märkt har bloggen varit död ett tag. Menmen, ska försöka göra ett nytt försök med bloggningen! Men det är vilket fall - höstlov, så kan gå igen vad jag gjort hittils!
I fredags - efter skolan följde älsklingen med mig hem. Super mysigt, vi kollade på lite film & lite annat. Var ett tag sen vi kunde vara med varandra utanför skolan då det varit mycket med skolan & lite annat trams. Så det var mega kul,
Lördag - då började jag packa inför stockholms resan! Letade reda på lite väskor, skrev en lista på vad jag skulle leta lite extra efter i stockholm och kollade även lite på serien Arrow - toppen serie!
Söndag - Väcktes jag tidigt av min mor, åt lite frukost - och åkte sen vi halv åtta ner till station. Tåget gick drygt klockan nio & vi kom fram några minuter i tolv, typ tjugo i om jag inte minns fel. Sen skulle mamma & jag lämna in resväskorna - men självklart skulle de krångla så vi fick gå runt och släpa på dom. Mindre kul. Sen gick vi runt i staden i några timmar, för att sedan ta en taxi till där vi skulle bo. Vi bodde på Långholmen! ( kommer antagligen skriva ett till litet inlägg senare om själva långholmen)
Sen på kvällen gick vi in till hornstull(?) och köpte mackor och sånt på Seven Eleven, jag köpte även en bok som va sjukt bra!
Förr eller senare exploderar jag med John Green - rekommenderas starkt! 
Måndag - vi åkte in ganska tidigt till centrala stockholm med tunnelbana & påbörjade våran shopping. Senare vid ett-två tiden fick mamma till en sak hon skulle på, så jag fick gå på stan själv - mega skönt haha! Gick till Shock, fick ett fangirl moment bara av att se skyllten haha! Där köpte jag ett mega snyggt linne, dock hade jag inte med mig mer pengar så kunde inte köpa något mer där - sjukt synd! Sen vid tre tiden gick jag upp dit till mamma då jag trodde att hon skulle vara klar - men nej, vi kom därifrån någon gång efter fyra. Sen på åt vi lite på stan och åkte hem till Långholmen. 
Tisdag - Vaknade ännu en gång tidigt, gick ner & åt frukost och började packa ihop våra saker. Sen när väskorna var packade och allt klart åkte vi ner till tågcentralen. Låste in väskorna & fortsatte shoppa "lite". Sen blev mamma trött så vi fick gå tillbaks till stationen vid tre & sitta där fram tills det att tåget skulle gå tjugo över sex. Fick oerhört ont i rumpan av allt sittande kan jag ju säga haha. Sen gick själva tågresan hem skit bra, mådde dock illa typ hela tiden menmen, inte mycket jag kan göra åt lol. Vi kom lite över nio och då började jag & lilla mamma visa pappa det vi köpte - det såg ut som han skulle svimma haha! Sen låg och kollade på film till drygt tolv innan jag kunde somna. 
Det mitt höstlov hittils, ha det gött!